TV FRA YOUSEE

Uanset dit valg af TV-pakke, får du med TV fra YouSee via EWII altid stabilt og hastighedsgaranteret fiberbredbånd og adgang til dine TV kanaler på mobil, tablet og PC.

Alle TV-pakker
Grundpakken med 25 TV-kanaler
259,00 kr. pr. md.
Læs mere
Grundpakkens 25 + 10 valgfrie TV-kanaler
469,00 kr. pr. md.
Læs mere
Grundpakkens 25 + 20 valgfrie TV-kanaler
489,00 kr. pr. md.
Læs mere
Grundpakkens 25 + 36 valgfrie TV-kanaler
539,00 kr. pr. md.
Læs mere
Bor du i en bolig- eller antenneforening

Er du medlem af en bolig- eller antenneforening i Trekantområdet, har din forening sandsynligvis forhandlet lavere priser på dit internet og TV

 


SE DINE PRISER

Tre unge gamer
Få lynhurtigt fiberbredbånd
Med internet via fiber fra EWII, er du sikret lynhurtigt og stabilt internet.
Ofte stillede spørgsmål

Har du allerede en fiberforbindelse, kan du få YouSee TV fra EWII inden for 7-10 dage. Har du endnu ikke en fiberforbindelse, beder vi dig kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55 for mere information.

Bestil YouSee TV fra EWII

Introtilbud gælder kun for nye kunder eller kunder, der ikke har haft et abonnement i 6 måneder. Hvis du har aktivt fiberbredbånd abonnement hos EWII, kan du ikke benytte dig af vores introtilbud.

Med TV fra YouSee har du valgfrihed. Du kan selv vælge, om du vil have 10, 20 eller 36 valgfrie kanaler som tillæg til din TV-pakke.

Du kan vælge i mellem ca 100 TV-kanaler, og du tilvælger dem direkte hos YouSee efter din bestilling af TV hos EWII. Det er omkostningsfrit at skifte kanalerne fra måned til måned, men ikke at nedgradere din TV pakke. 

ewii kundeservice privat
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top