TV FRA YOUSEE

Uanset dit valg af TV-pakke, får du med TV fra YouSee via EWII altid stabilt og hastighedsgaranteret fiberbredbånd og adgang til dine TV-kanaler eller streamingtjenester på mobil, tablet og PC.

Alle TV-pakker
Grundpakken med 25 TV-kanaler
259,00 kr. pr. md.
Læs mere
Grundpakken + 10 Bland Selv point
439,00 kr. pr. md.
Læs mere
Grundpakken + 20 Bland Selv point
489,00 kr. pr. md.
Læs mere
Grundpakken + 36 Bland Selv point
569,00 kr. pr. md.
Læs mere
Bor du i en bolig- eller antenneforening

Er du medlem af en bolig- eller antenneforening i Trekantområdet, har din forening sandsynligvis forhandlet lavere priser på dit internet og TV

 


SE DINE PRISER

Tre unge gamer
Få lynhurtigt fiberbredbånd
Med internet via fiber fra EWII, er du sikret lynhurtigt og stabilt internet.
Ofte stillede spørgsmål

Har du allerede en fiberforbindelse, kan du få YouSee TV fra EWII inden for 7-10 dage. Har du endnu ikke en fiberforbindelse, beder vi dig kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55 for mere information.

Bestil YouSee TV fra EWII

Introtilbud gælder kun for nye kunder eller kunder, der ikke har haft et abonnement i 6 måneder. Hvis du har aktivt fiberbredbånd abonnement hos EWII, kan du ikke benytte dig af vores introtilbud.

Med Bland Selv TV og streaming fra YouSee har du valgfrihed. Du kan selv vælge, om du vil have 10, 20 eller 36 valgfrie TV-kanaler eller udvalgte streamingtjenester som tillæg til din TV-pakke.

Du tilvælger dine kanaler eller tjenester direkte hos YouSee efter du har gennemført din bestilling af TV-pakke hos EWII. Det er omkostningsfrit at skifte TV-kanaler og streamingtjenester, men ikke at nedgradere din TV pakke. 

Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top