YouSee TV-boks og kortlæser

Når du køber TV fra YouSee, har du brug for en TV-boks

Med TV-boksen kan du i arkivet nemt finde det, du gik glip af i det store TV-arkiv. Du kan sætte et program på pause og se videre, når det passer dig. Du er således ikke længere bundet af faste sendetider. Den fylder ikke meget, og kan derfor let gemmes væk bag et møbel.
YouSee tv boks
Du får tilmed fri adgang til film og serier fra Paramount, ligesom du har mulighed for både filmleje i YouSee Bio og streaming fra flere af de største streamingudbydere som f.eks. Netflix og HBO direkte på dit TV. Flere af dem kan du få direkte adgang til ved bestilling af Bland Selv point til TV og streaming.

Har du flere TV, hvor du skal se dine ekstra kanaler, skal du bestille ekstra kort og kortlæser eller TV-boks. Bestillingen foretages sammen med bestillingen af TV-pakker med valgfrie kanaler eller de kan bestilles efterfølgende.

Dit TV skal understøtte MPEG4 og DVB-C. Det gør de fleste TV, der er produceret efter 2010.

TV-boksen fra YouSee fungerer ikke uden en internetforbindelse, hvorfor der skal trækkes et kabel fra fiberboks til dit TV. 

Slip for faste sendetider med tv-boks

Med en TV-boks fra YouSee er du er ikke længere bundet af faste sendetidspunkter, idet du kan pause, optage, spole og starte TV-programmer forfra. Og du får tilmed adgang til serier og film fra Paramount.

Hvad er fiberbredbånd egentlig?
Kontakt
Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice
Til top