Pernille fortæller hvordan vi graver fiber ned
Sådan foregår det, når vi udruller fibernet til dig

Fibernettet er på vej

Hos EWII betragter vi fibernettet som infrastruktur på lige fod med el, vand og varme.

Vi har en ambition om, at alle husstande i Trekantområdet skal have adgang til fibernettet. I EWIIs fiber-udrulningsprojekt ”Fiber i alt til alle” vil vi derfor færdiggøre fiber-infrastrukturen i hele området. Det betyder, at vi i perioder vil grave og rode i udvalgte områder og veje.

Vi kan desværre ikke grave alle steder på én gang, så udrulningen kommer til at ske i etaper. Følg med her på siden, hvis du er nysgerrig, om din adresse er med i denne etape. Nye etaper bliver løbende tilføjet.

Udfyld hvis du ønsker fibernet
Skriv din adresse og se om du er med i vores udrulningsprojekt "Fiber i alt til alle"

Tillykke! Du kan få fibernet.

Din adresse er med i vores udrulningsprojekt ”Fiber i alt til alle”, og du kan derfor få fibernet på din adresse.
Hvis du skriver dig op her, så kontakter vi dig, når vi kommer og udruller fiberen i dit område. Indtast dit navn, adresse og telefonnummer, så ringer vi til dig, når vi kommer og graver på din vej.

Hvis du bor i en etageejendom, skal du kontakte din udlejer, boligforening eller grundejerforening, da det kun er disse, der kan bestille fibernet på vegne af deres udlejere.

Tillykke! Du kan få fibernet.

Din adresse er med i én af vores fremtidige etaper i vores udrulningsprojekt ”Fiber i alt til alle”, og du kan derfor få fibernet på din adresse inden udgangen af 2024.

Hvis du skriver dig op her, så kontakter vi dig, når vi ved, hvornår vi kommer og udruller fiberen i dit område. Indtast dit navn, adresse og telefonnummer, så ringer vi til dig, når vi kommer og graver på din vej.

Hvis du bor i en etageejendom, skal du kontakte din udlejer, boligforening eller grundejerforening, da det kun er disse, der kan bestille fibernet på vegne af deres udlejere.

Tillykke! Du kan få fibernet.

Din adresse er med i vores udrulningsprojekt ”Fiber i alt til alle”, og du kan få fibernet på din adresse. 
Fibernettet er allerede etableret ude i din vej, og du har en passiv tilslutning i din bolig. For at få aktiveret din fiberboks, skal du kontakte én af vores udbydere, og skrive dig op til fiberbredbånd hos dem.  Se vores udbydere

Du kan desværre ikke få fibernet.

Din adresse er desværre ikke med i vores udrulningsprojekt ”Fiber i alt til alle”, og vi kommer derfor ikke forbi dit område.
Hvis din adresse ligger inden for vores dækningsområde i Trekantområdet, har du dog mulighed for at kontakte én af vores udbydere, og skrive dig op til fiberbredbånd hos dem.  Se vores udbydere

Tak for din interesse.

Vi kontakter dig, når vi kender perioden for, hvornår vi udruller fiberen i dit område.

Der er desværre sket en fejl.

Sådan ruller vi fiberen ud

Vi kommer og etablerer fibernettet ude i vejen på de adresser, der er med i vores udrulningsprojekt. Fiberen bliver typisk gravet ned i fortovet. Vi fylder og roder muligvis en smule, mens arbejdet står på, men det er en meget kort periode, vi graver foran hvert hus, og vi rydder pænt op efter os. Når vi er færdig med at grave i vejen, fører vi fiberen helt ind til de boliger, der har ønsket det.

Hvis du ønsker at fiberen føres helt ind i din bolig, så tjek om din adresse kan få fiber her på siden. Hvis du kan få fiber og udfylder formularen, så kontakter vi dig, når vi ved, hvornår vi kommer.

Få fiberen ført helt ind i din bolig

Hvis du ønsker fremtidens fibernet, kan vi uden omkostninger føre fiberen helt frem til din bolig, mens vi arbejder på vejen.

Det gøres nemt og hurtigt med 3 små trin:

1-2-3 fibernet til dig

Installation af fiberboksen er en passiv tilslutning. Dvs. at du skal kontakte én af vores udbydere for at få internet eller tv via fibernettet. Se hvilke udbydere der er på EWIIs fibernet.

Du kan også vælge, at beholde den internet-løsning du allerede har, selvom du får installeret en fiberboks. Så er den klar, hvis du en dag har lyst til at benytte fibernettet.

her udruller EWII fiber i Kolding
Her udruller vi fibernettet

Se i hvilke områder vi udruller fiber i Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Se områder

fiberlyslederkabler
Hvad er fibernet?

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere.

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål og svar
Vi udruller i EWIIs forsyningsområde i Trekantområdet som er Vejle, Vejen, Middelfart, Kolding og Fredericia og deres opland.
Vi kan desværre ikke udrulle fiberen til alle i Trekantområdet på én gang. Den løbende vækst i adresser i form af udstykninger og etagebygerier mv. indgår ikke i "Fiber i alt alle".
Vi kan desværre ikke udrulle fiberen til alle 50.000 adresser i Trekantområdet på én gang. Vi kommer derfor til at gøre det i etaper. Du bliver kontaktet, når vi kommer til din vej, og ellers kan du se her, om du er med i nuværende etape.
  • Internet leveret med lysets hastighed
  • Et stabilt internet
  • Samme hastighed på upload og download
  • Mindre støjfølsomt
  • Din bolig er mere attraktiv i en evt. salgssituation
  • En fremtidssikret løsning
I forbindelse med udrulningsprojektet "Fiber i alt til alle" fører vi fibernettet ind i din bolig uden omkostninger.

Det gøres med 3 små trin:

  1. Vi kontakter dig og aftaler, hvor fiberen skal placeres foran din bolig.
  2. Vores entreprenør sørger for, at fiberen føres hen til din bolig på det aftalte sted.
  3. Vores tekniker kommer og installerer fiberboksen inde i din bolig.
Du kan selv bestemme placering af fiberen på den husmur eller det hushjørne der er nærmest vejen.
Fiberboksen places på den anden siden af husmuren i forhold til fiberrørets placering som aftalt i etableringsaftalen. Rummet skal være opvarmet og tørt med en stabil temperatur mellem 10 og 40 grader. Boksen skal være let tilgængelig og i nærheden af en stikkontakt.
Ja, der skal være en myndig person på adressen, og personen skal være til stede under hele installationen. 
fiberboks
Fiberboksen

Fiberboksen du får installereret i din bolig er af mærket DKT COMEGA model 79734 og måler 88 x 88 x 65 mm.

Denne fiberboks er uden router - det vil sige, at den udsender ikke et trådløst signal. For at få Wi-Fi/trådløs internet skal du anskaffe en trådløs router.

Du må aldrig forsøge at skille en fiberboks ad. Det kan være sundhedsfarligt at se ind i en optisk fiber, når den er aktiv.

 

 

 

 

 

Kontakt
Kontakt EWII Fibernet
Ring eller skriv til os.
Til top