EWII Fibernets samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er en vigtig del af os. De er med til at skabe infrastruktur og danne fundamentet for et mere innovativt Trekantområde.

Nedenfor finder du vores vigtigste partnere, som vi arbejder sammen med på daglig basis i udrulningsprojektet ”Fiber i alt til alle”.

Vi har valgt at samarbejde med dem, da de har mange års erfaring med udrulning og arbejde med fiber, og vi har igennem flere år opbygget stærke relationer til dem som samarbejdspartner.

Munck Forsyningsledninger logo
Munck Forsyningsledninger A/S

I ”Fiber i alt til alle” er Munck Forsyningsledninger én af vores samarbejdspartnere der graver rør til fibernettet ned ude i vejen og forsyner den med fibernet.

De står også for, at føre rør helt hen til de ejendomme, der har ønsket fibernet ind i deres bolig. 

 
Atea logo
Atea A/S

Vores samarbejde med Atea omfatter, at de kontakter ejer/forening ved etagebyggerier med henblik på at få installereret fibernet i ejendommen.

De står også for at føre fiberen fra vejen helt ind i de boliger, der har ønsket det. Og så står Atea for installering af fiberboksen i parcel- og etagehuse samt til erhverv.

LK Fiber logo
LK Fiber ApS
I udrulningsprojektet ”Fiber i alt til alle” består vores samarbejde med LK Fiber i, at de kontakter ejerne af parcelhusene i de områder, vi udruller fibernettet. De ringer, når vi ved, hvornår vi kommer og graver på de udvalgte veje.
Eltel logo
Eltel Networks A/S

Vores samarbejde med Eltel omfatter, at de kontakter ejer/forening ved etagebyggerier med henblik på at få installereret fibernet i ejendommen.

De står også for installering af fiberboksen i parcel- og etagehuse samt til erhverv.

 
Svane Entreprise logo
Svane Entreprise ApS

I ”Fiber i alt til alle” er Svane Entreprise ApS én af vores samarbejdspartnere der graver rør til fibernettet ned ude i vejen og forsyner den med fibernet.

De står også for, at føre rør helt hen til de ejendomme, der har ønsket fibernet ind i deres bolig. 

 
Kontakt
Kontakt EWII Fibernet
Ring eller skriv til os.
Til top