Vi tager hensyn og udviser omtanke

Pas på hinanden og hold samfundet kørende

Læs om EWII Koncernens COVID-19 strategi.

EWII Koncernen består af 460 medarbejdere, og mange forskellige faggrupper, lige fra ingeniører over specialister, montører, og administrativt personale.

I forbindelse med COVID-19 er det koncernens vigtigste opgave at passe godt på både medarbejdere og kunder, og at udvise samfundssind og ansvarlighed.

Samtidig er det koncernens pligt at opretholde forsyningssikkerheden på et højt niveau, så alle borgere i Trekantområdet fortsat kan få uafbrudt vand, varme, strøm og fibernet.

Der ligger også en fremtid efter COVID-19, som det er vigtigt at ruste sig til – her er EWII Koncernen i gang med at udvikle fremtidens digitale infrastruktur og det klimagas-frie energisystem.

Koncernens udgangspunkt er, at virussen er kommet for at blive i en lang periode – og derfor har vi tilpasset arbejdspladsen, så medarbejderne sikkert og forsvarligt kan færdes på kontoret, overholde afstandskrav og hygiejnekrav samt sikre en fortsat ansvarlig drift af EWII.

Gennem hyppig information og løbende opdatering af de interne retningslinjer er der skabt trygge rammer for vores medarbejdere, samtidig med at vi begrænser risikoen for smitte.

Vi beskæftiger os med vigtig infrastruktur, som vores kunder er afhængige af. Derfor udfører vi arbejde på vores anlæg og hos vores kunder. Vores montører følger anbefalingerne fra myndighedernes side, anvender de nødvendige værnemidler og tager forbehold for, hvordan de møder kunderne.

El kommer fra stikkontakten
Fået lukket for strømmen?

Hvis du har fået lukket for strømmen, skal du kontakte din elleverandør for genåbning af din elforsyning.

Hvis EWII er din elleverandør og du har fået lukket for strømmen, skal du kontakte vores inkasso afdeling på 73633080 i følgende tidsrum: Mandag - torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:30-15:00.

Til top