Vi tager hensyn og udviser omtanke

Pas på hinanden og hold samfundet kørende

Læs om EWII Koncernens COVID-19 strategi.

EWII Koncernen består af 460 medarbejdere, og mange forskellige faggrupper, lige fra ingeniører over specialister, montører, og administrativt personale.

I forbindelse med COVID-19 er det koncernens vigtigste opgave at passe godt på både medarbejdere og kunder, og at udvise samfundssind og ansvarlighed.

Samtidig er det koncernens pligt at opretholde forsyningssikkerheden på et højt niveau, så alle borgere i Trekantområdet fortsat kan få uafbrudt vand, varme, strøm og fibernet.

Der ligger også en fremtid efter COVID-19, som det er vigtigt at ruste sig til – her er EWII Koncernen i gang med at udvikle fremtidens digitale infrastruktur og det klimagas-frie energisystem.

Koncernens udgangspunkt er, at virussen er kommet for at blive i en lang periode – og derfor skal arbejdspladsen tilpasses, så medarbejderne sikkert og forsvarligt kan færdes på kontoret.

Det har EWII Koncernen gode, fysiske rammer til, og gennem 2020 er der blandt andet blevet ensrettet udvalgte steder i koncernen, sat spritflasker op, taget stole og løbende udsendt retningslinjer for god, sikker adfærd. Der har ligeledes været god dialog mellem ledelse og medarbejderstab, og de medarbejdere, der har følt sig mest trygge ved hjemmearbejde har mulighed herfor, efter aftale med egen leder.

I de tilfælde hvor det er nødvendigt for vores montører at tage på kundebesøg, fx ved fiber- eller strømafbrydelse, udviser vi særlig forsigtighed og bruger mundbind, håndsprit og sørger for afstand.

Koncernen har endnu ikke haft tilfælde af intern smitte.

5. januar 2021 meldte regeringen nye restriktioner ud, der kræver yderligere tilpasning. De ændrede afstandskrav betyder, at EWII Koncernen holder den nuværende politik om tilstræbt fremmøde på stand-by, mens ledelsen overvejer rammerne på arbejdspladsen, således at der fortsat kan undgås intern smitte.

Som konsekvens af den ændrede situation opfordrer EWII Koncernen således alle medarbejdere, der har mulighed for det, til at arbejde hjemme frem til 17. januar.


 
El kommer fra stikkontakten
Fået lukket for strømmen?

Hvis du har fået lukket for strømmen, skal du kontakte din elleverandør for genåbning af din elforsyning.

Hvis EWII er din elleverandør skal du kontakte os på 73 63 30 80 i følgende tidsrum: Mandag - torsdag kl. 08:30-16:00 og fredag kl. 08:30-15:00.

Til top