Din Selvbetjening fra EWII

Undgå betalingsgebyr på dine regninger

Det gøres via 3 nemme skridt.

Som kunde hos EWII har du tidligere haft den fordel, at du har kunne betale gebyrfrit med Betalingsservice, fordi EWII som en service har betalt gebyret. Du kan fortsat betale dine regninger med Betalingsservice, men pr. 1. juni 2019 tilføjes et gebyr på 5,75 kr. på hver regning.

Men du kan fortsat opnå gebyrfriheden på dine betalinger. Du kan betale gebyrfrit med MobilePay betalingsaftale eller automatisk korttræk. Dette gøres nemt ved at ændre ganske få ting i Selvbetjeningen.

Det er desværre ikke muligt for EWII at foretage ændringerne på dine vegne, men det er nemt og hurtigt at fortsætte den gebyrfri betaling via 3 nemme skridt, så du kan betale gebyrfrit med enten MobilePay betalingsaftale eller automatisk korttræk.

Læs nedenfor hvad du skal gøre eller gå direkte til Selvbetjeningen

 

Din Selvbetjening fra EWII
Hvor finder jeg mit kundenummer og pinkode?

Når du skal logge på Selvbetjeningen for at fortsætte med gebyrfriheden, skal du anvende dit kundenummer og din pinkode. Begge dele finder du i øverste højre hjørne på din seneste regning eller i dit velkomstbrev. Sørg for at have begge dele klar sammen med dit NemID samt adgang til din e-mail, når du skal tilmelde dig gebyrfri betaling.

 

Her finder du kundenummer og pinkode

Din regning kan betales på følgende måde
1
MobilePay
Gebyr ved automatisk betaling: 0,00 kr.
2
Betalingskort
Gebyr ved automatisk betaling: 0,00 kr.
3
Betalingsservice
Gebyr pr. regning: 5,75 kr.
4
Girokort
Gebyr pr. regning: 49,00 kr. inkl. moms
Sådan tilmelder eller skifter du til automatisk betaling

Når du er logget på Selvbetjeningen og har tilmeldt dig digital post, har du under "Min profil" mulighed for at tilmelde automatisk betaling eller ændre din nuværende betalingsmetode. Med automatisk betaling bliver dine regninger hver gang betalt helt automatisk og altid rettidigt.

Du kan vælge at tilmelde dine regninger automatisk korttræk, MobilePay betalingsaftale eller Betalingsservice. 

Køber du flere produkter hos EWII, kan det være nødvendigt at tilmelde flere installationsnumre til automatisk betaling. Du skal nemlig foretage en tilmelding for hvert produkt, du ønsker at betale med automatisk betaling. Det fremgår af "Min profil" i Selvbetjeningen, hvor mange installationsnumre du har og hvilken betalingsmetode de er tilmeldt.

Se vilkår og betingelser for automatisk korttræk, MobilePay betalingsaftale og Betalingsservice.

 
Film om login på Selvbetjeningen
1-2-3 gebyrfrihed
Se filmen og bliv klogere på hvordan du logger på Selvbetjeningen, tilmelder digital post og ændrer betalingsmetode.
Typiske spørgsmål om gebyrfri betaling
Som kunde hos EWII har du tidligere haft den fordel, at du kunne betale gebyrfrit, fordi EWII som en service har betalt gebyret til Betalingsservice.  Pr. 1. juni 2019 ændrer det sig, men du kan fortsat opnå gebyrfriheden på dine betalinger ved at ændre ganske få ting i Selvbetjeningen.
Det er muligt at fortsætte gebyrfriheden på dine betalinger med både MobilePay betalingsaftale og automatisk kortbetaling. På den måde opnår både du og EWII en besparelse, som vi kan anvende mere hensigtsmæssigt. Når først du har foretaget ændringerne i Selvbetjeningen, kører betalingerne lige så sikkert og nemt, som du er vant til.
  • Gebyrfri betalingsløsning
  • Det er nemt at tilmelde
  • Betaling sker automatisk
  • Du får bekræftelse på din månedlige betaling
  • Du kan hurtigt opdatere nyt betalingskort i Selvbetjeningen

Se vilkår og betingelser ved automatisk kortbetaling.

  • Mulighed for at samle alle dine abonnementsbetalinger ét sted
  • Skifter du kreditkort, behøver du blot ændre det i MobilePay appen 
  • Automatisk notifikation dagen før beløbet trækkes
  • MobilePay appen giver dig automatisk besked, hvis dit kort f.eks. er udløbet
  • Det er gebyrfrit for dig som kunde at betale via MobilePay

Se vilkår og betingelser ved MobilePay betalingsaftale.

Af sikkerhedsmæssige årsager må EWII ikke foretage ændringerne for dig. Derfor har vi gjort det nemt for dig at ændre betalingsmetode og opnå gebyrfrihed via 3 lette steps i Selvbetjeningen. 
Du ændrer din betaling fra Betalingsservice i Selvbetjeningen under "Min profil"  ved at klikke på "Skift betalingsmetode" under dine aftaler. Vælg og tilmeld dig den betalingsmetode, du ønsker fremadrettet. Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på mail.
Kontakt
Flere spørgsmål?
Ring eller skriv til os
Til top