Hvad koster det at få lagt fibernet ind?

Bor du på en adresse, der kan få fiber, koster oprettelsen til fibernettet 499,-. Du kan tjekke, om du kan få fiberbredbånd via vores adresseopslag

Se her, om vi kører tilbud på fiber samt oprettelse lige nu

Bor du på en adresse, der ikke kan få fiber, kan du skrive dig op til etableringen af fibernet.

Skriv dig op til fibernet

”Graver I da ikke hele haven op, når jeg skal på fibernettet?”

Indrømmet! Vi er nok lidt selv ude om spørgsmålet.  For ja – i EWII graver vi, når vi udruller fibernettet. Men vi graver mest i vejen og kun sjældent på din grund. 

Kun sjældent betyder fibernet at vi skal grave på din grund

Når EWII tilslutter fiberbredbånd på din grund, fører vi fiberen under jorden ude fra vejen og ind til din husmur. Det betyder meget mindre gravearbejde, og du vil derfor ikke opleve, at hele din forhave er gravet op efter et besøg fra os. Faktisk kan det ofte være svært at se, at vi overhovedet har været på besøg. Se om du kan spotte forskellen på før og efter billederne ved en etablering af fiberbredbånd. 

 

Bør jeg vælge fibernet

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere om se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd. Samlet set giver det dig en hurtigere og mere stabil forbindelse.

Hastighedsgaranti: Fiberbredbånd leverer altid den hastighed, du betaler for - uanset hvor mange I er på. Med bredbånd fra EWII garanterer vi derfor, at din hastighed altid som minimum er på det niveau, du har bestilt. Du kan teste din nuværende hastighed her. 

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: En fiberforbindelse kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere finder det vigtigt med en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 199,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil en fibernetforbindelse være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

 

EWII kan levere stabilt internet på helt op til 500/500 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Afgørende for valg af hastighed på dit internet er oftest antal personer i husstanden. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Til top