Hvor hurtigt internet kan jeg få?

Hos EWII kan du få internet helt op til 1000/1000 Mbit/s - så kan hele familien game og streame løs på mange enheder samtidig. Med 500/500 Mbit/s får I en effektiv internetforbindelse til flere der streamer og arbejder hjemmefra. Vi har dog også andre og mindre hastigheder, som starter ved 25/25 Mbit/s. En hastighed vi i øvrigt anbefaler, hvis du bruger nettet til det mest basale.

Se her, hvilken hastighed der passer til dit/jeres forbrug

Vær opmærksom på, at via anden internetteknologi end fibernet deler du kapaciteten og dermed også hastigheden på dit internet. Har du f.eks. et 25 Mbit/s internet i dag via kobbernet, kabel-TV eller mobilt bredbånd, vil du opleve, at hastigheden påvirkes af, hvor mange der er på internettet samtidig med dig i dit nærområde.

Det unikke ved fibernet er, at internettet leveres direkte til dig, og din hastighed dermed er stabil og ikke deles med andre. Fiberbredbåndet leveres modsat andet internet med en såkaldt hastighedsgaranti, der sikrer, at du får den hastighed, som du betaler for. Køber du 25/25 Mbit/s, får du 25/25 Mbit/s på din kablede internetforbindelse.

 

Bør jeg vælge fibernet

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere om se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd, når du skal vælge internet. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 249,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

 

EWII kan levere stabilt internet på helt op til 1000/10000 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge, afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Det er ofte antallet af personer i husstanden, der vil afgøre hvilken hastighed du bør vælge på dit internet. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Til top