Stor stak flyttekasser. Husk tilmeld el ved flytning. EWII flytning.
Meld flytning

Meld flytning

Når du skal flytte, så husk at melde flytning til din elleverandør.

Det er vigtig for os, at modtage din meddelelse om, at du flytter senest 7 hverdage før flyttedatoen for el. Meld gerne flytning så tidligt som muligt - dog tidligst 2 måneder før flyttedatoen. På den måde kan vi sørge for, at der er en aktiv elaftale på din nye adresse.

Vi sørger desuden for at informere selve elnet-selskabet, der står for aflæsning af din el pr. flyttedatoen. Har du en fjernaflæst elmåler, sker det elektronisk.

Har du en anden elleverandør end EWII, men ønsker os som dit kommende energiselskab, kan du godt melde din flytning til os.

Her kan du læse mere om flyttereglerne

Du kan se, hvad en flytteopgørelse koster i oversigten over gebyrer.

Godt at vide om flytning

For el gælder det, at til- og fraflytning skal meddeles til EWII senest senest 7 hverdage før flyttedatoen - og gerne så tidligt som muligt, dog tidligst 2 måneder før flyttedatoen. Du kan melde flytning herunder eller du kan kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55.

Meld flytning til EWII

Hvis du skal flytte, vil vi meget gerne vide besked. Her på siden kan du melde flytning til os online. Når du flytter fra en adresse til en anden, skal vi opgøre det samlede elforbrug for adressen – og sende en endelig regning, som kun vedrører den adresse, du fraflytter.

Når du melder din flytning til os, kan du samtidig sørge for at dit el bliver flyttet til din nye adresse.

Meld din flytning her

I Danmark er elmarkedet frit, og det har det været siden 2003.
Det betyder, at du frit kan vælge den elleverandør, du ønsker.

Derimod kan du ikke selv bestemme dit elnetselskab – altså det selskab, som ejer det fysiske elnet, hvor du bor. Det vil være det samme, uanset hvilket elselskab du vælger.

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Så sørger vi for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Vi oplever dog, at enkelte eludbydere kan finde på at opkræve dig et gebyr for ikke at personligt opsige dit abonnement. Vi anbefaler derfor, at du også selv opsiger dit abonnement hos din nuværende elleverandør. Og gerne skriftligt, så du har dokumentation for din opsigelse.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale eller opsigelse hos nuværende udbyder, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Kontakt
Flere spørgsmål?
Ring eller skriv til os
Til top