EWII selvbetjening. Hvad koster el om måneden? Hvad koster varme om måneden? Følg dit forbrug.
Få masser af fordele med Selvbetjeningen

5 fordele med EWII selvbetjening

Vidste du, at du kan betjene dig selv i Selvbetjeningen 24/7 - og at Selvbetjeningen nemt kan tilføjes som ikon til startskærmen på din mobil og tablet?

Gå til Selvbetjeningen  

Fordel 1: Følg dit energiforbrug

Som kunde med fjernaflæst måler, kan du følge og sammenligne dit forbrug af f.eks. el, vand og varme år for år, måned for måned, dag og dag - og for el helt ned på timeniveau.

 

Fordel 2: Få at vide hvis dit forbrug bliver for højt

Med overvågning af dit energiforbrug, får du automatisk besked, hvis dit forbrug ændrer sig i forhold til den grænse, du selv har bestemt.

 

Fordel 3: Overblik over dine regninger

I Selvbetjeningen er alle dine regninger og indbetaleringer samlet ét sted. Du kan også downloade en samlet årsoversigt for alle dine produkter.

 

Fordelene fortsætter under billedet...

EWII selvbetjening paa pc

Fordel 4: Få besked om driftsforstyrrelser

I Selvbetjeningen har du mulighed for at tilmelde dig vores SMS-service og blive informeret, når der er planlagte og pludseligt opståede driftsafbrydelser af vand og varme i dit område. Gælder kun i Trekantområdet.

 

Fordel 5: Tag strømmen med til din nye adresse

Skal du flytte? Så er det nemt og hurtigt at give os besked om at du skal flytte via Selvbetjeningen. Her kan du også flytte din elaftale til din nye adresse.
Er du endnu ikke kunde hos os og har derfor ikke log ind til Selvbetjeningen, så meld din flytning her. 

 

Din Selvbetjening er en webapp

Der findes to løsninger, når vi som virksomhed skal vælge en app. En app i traditionel forstand, som du henter i App Store eller Google Play, og en web app, som du åbner via din internetbrowser og henter ud på skrivebordet på din tablet eller smartphone.

Hos EWII har vi valgt, at Selvbetjeningen ikke længere er en traditionel app, men en web app.

Det betyder, at den nu er nemmere for dig at tilgå og ikke længere kræver download fra App Store/Google Play. Du vil som regel heller ikke skulle opdatere app’en hver gang, vi har foretaget en ændring i den – det sker nemlig helt automatik og uden du lægger mærke til det i web app’en.

Vi håber derfor, du bliver glad for vores nye web app, som rent faktisk har alle de samme funktioner som den gamle energi-app.
Den er blevet erstattet af en mere moderne web app, der er mobiloptimeret – vi kalder den blot 'Din Selvbetjening'. Den er opdateret til alle populære platforme som iOS, Android og Windows Phone – og du skal ikke downloade den nogen steder.

Vidste du, at du kan se dit energiforbrug i vores moderne web app – vi kalder den 'Din Selvbetjening'. Du kan tilføje den til dit skrivebord på din smartphone eller tablet, og så fungerer den helt på samme måde som en traditionel app. Den får som regel alle opdateringer automatisk og kræver ikke, at du opdaterer den, når vi laver ændringer.

Du tilføjer ikonet ved at:
#1: Indtast adressen til Selvbetjeningen (EWII.com/selvbetjening) i din webbrowser. Tryk på ikonet ”Del”
#2: Vælg ikonet "Tilføj til hjemmeskærm"
#3: Du kan nu navngive ikonet og klikke "Tilføj"
#4: Nu ligger Selvbetjeningen på dit skrivebord

Sådan gør du
Tilføj Selvbetjeningen til skrivebordet på din mobil eller tablet, så har du fremover en genvej direkte ind i Selvbetjeningen.
Til top