ewii selvbetjening ipad
Få masser af fordele med Din Selvbetjening

5 fordele som giver dig overblik over dit energiforbrug

Vidste du, at du kan betjene dig selv i Din Selvbetjening 24/7 - og at Din Selvbetjening nemt kan tilføjes som ikon til startskærmen på din mobil og tablet?

Gå til Din Selvbetjening 

Fordel 1: Følg dit energiforbrug

Du kan følge og sammenligne dit forbrug af f.eks. el, vand og varme år for år, måned for måned, dag og dag - og for el helt ned på timeniveau.

 

Fordel 2: Få at vide hvis dit forbrug bliver for højt

Med overvågning af dit energiforbrug, får du automatisk besked, hvis dit forbrug ændrer sig i forhold til den grænse, du selv har bestemt.

 

Fordel 3: Overblik over dine regninger

I Din Selvbetjening er alle dine regninger og indbetaleringer samlet ét sted. Du kan også downloade en samlet årsoversigt for alle dine produkter.

 

Fordelene fortsætter under billedet...

EWII selvbetjening paa pc

Fordel 4: Få besked om driftsforstyrrelser

I Din Selvbetjening har du mulighed for at tilmelde dig vores SMS-service og blive informeret, når der er planlagte og pludseligt opståede driftsafbrydelser af el, fiber, vand og varme i dit område.

 

Fordel 5: Tag strømmen med til din nye adresse

Skal du flytte? Så er det nemt og hurtigt at give os besked om at du skal flytte via Din Selvbetjening. Her kan du også flytte din elaftale til din nye adresse.
Er du endnu ikke kunde hos os og har derfor ikke log ind til Din Selvbetjening, så meld din flytning her. 

 

Din Selvbetjening er en webapp

Der findes to løsninger, når vi som virksomhed skal vælge en app. En app i traditionel forstand, som du henter i App Store eller Google Play, og en web app, som du åbner via din internetbrowser og henter ud på skrivebordet på din tablet eller smartphone.

Hos EWII har vi valgt, at Din Selvbetjening ikke længere er en traditionel app, men en web app.

Det betyder, at den nu er nemmere for dig at tilgå og ikke længere kræver download fra App Store/Google Play. Du vil heller ikke skulle opdatere app’en hver gang, vi hos EWII har foretaget en ændring i den – det sker nemlig helt automatik og uden du lægger mærke til det i web app’en.

Vi håber derfor, du er blevet glad for vores nye web app Din Selvbetjening, som rent faktisk alle de samme funktioner som den gamle energi-app.
Den er blevet erstattet af en mere moderne web app, der er mobiloptimeret – vi kalder den blot 'Din Selvbetjening'. Den er opdateret til alle populære platforme som iOS, Android og Windows Phone – og du skal ikke downloade den nogen steder.
Vidste du, at du kan se dit energiforbrug i vores moderne web app – vi kalder den 'Din Selvbetjening'. Du kan tilføje den til dit skrivebord på din smartphone eller tablet, og så fungerer den helt på samme måde som en traditionel app. Den får alle opdateringer automatisk og kræver ikke, at du opdaterer den, når vi laver ændringer.
Sådan gør du
Tilføj Din Selvbetjening til skrivebordet på din mobil eller tablet, så har du fremover en genvej direkte ind i Din Selvbetjening.
Til top