Undrer du dig over, hvorfor fibernet er den bedste internetløsning?

Få 7 gode grunde her.

I bund og grund vil vi alle bare gerne have stabilt og hurtigt internet, der dækker vores behov. Men hvad er den bedste løsning for dig? Har du behov for en god forbindelse til at lave videoopkald - eller skal du måske i gang med at streame yndlingsserien?

Internettet er kommet for at blive. Vi er vant til en dagligdag, hvor vi altid er online og ikke længere tænker over, hvordan vi er det.

Hos EWII er vi i gang med at udrulle fiber til hele Trekantområdet, så alle husstande har mulighed for at få adgang til fibernettet.

Men hvorfor skal du vælge fibernet? Vi giver dig her 7 gode grunde til, hvorfor du bør vælge fibernet, som din fremtidige internetløsning.

#1 Det er internet med lysets hast
Med fibernet kan du få hastigheder op til 1 gigabit per sekund - svarende til 1.000 Mbit/s som sikrer, at du altid har rigelig kapacitet uanset, hvor meget du uploader og downloader på din internetforbindelse. Du er garanteret lynhurtigt internet døgnet rundt, uanset hvor mange personer, der er på nettet samtidig.

#2 Det er stabilt
Er I mange i husstanden, der deler det samme internet? Så har du muligvis oplevet, at forbindelsen går ned i takt med, at antallet af brugere går op. Det kan skyldes, at I bruger en traditionel bredbåndsløsning (ADSL-forbindelse), som kan påvirkes af antallet af brugere.

Med fibernettets enorme kapacitet, er der ingen begrænsning for, hvor mange der kan bruge den samme forbindelse samtidigt. Du oplever derfor ikke, at internettet på noget tidspunkt mister forbindelsen.

#3 Du har samme hastighed
Oplever du, at det nogle gange tager længere tid at uploade, end det gør at downloade? Ved traditionelt bredbånd kan hastigheden variere på grund af kablernes kobber-konstruktion.

Med fibernet får du symmetrisk hastighed på upload og download, uanset om du uploader eller downloader store mængder data.

 

Se her hvordan du får en stabil forbindelse til dine online møder

 

#4 Det er mindre støjfølsomt

Traditionelt bredbånd er mere støjfølsomt end fibernettet. Antallet af brugere kan især have en indflydelse på hastigheden, eller hvis der er langt imellem dig og centralen. 

Din fiberforbindelse er personlig, så den påvirkes ikke af hverken andre brugere i området eller af afstanden til nærmeste central, hvis du f.eks. bor i et landdistrikt. 

#5 Du får digitalt tv og fiberbredbånd i samme kabel
På grund af fibernettets overlegne kapacitet, er det et oplagt valg, hvis du har mange enheder koblet på nettet samtidigt. 

Det kan nemlig modtage alle digitale tjenester via samme kabel og samme udbyder – helt uden at nogen af forbindelserne bliver mindre virksomme af denne grund.

#6 Du gør din bolig attraktiv i en salgssituation
Står du overfor at skulle sælge din bolig? Så kan det være en rigtig god idé at få installeret fibernet. Også selvom du måske ikke går i overvejelser om at flytte fra dit hus lige foreløbig, kan en hurtig internetforbindelse have indflydelse, når du skal sælge.

Et ofte stillet spørgsmål hos danske ejendomsmæglere er nemlig, hvilken type internet der er installeret i huset. Udover at du sikrer dit eget behov, kan du stå med et ekstra stærkt kort på hånden i salgssituationen.

#7 Det er en fremtidssikret løsning
En klar tendens i de kommende år vil fortsat være et udpræget behov for hastighed til at understøtte alle vores online aktiviteter. 

Én af de største og mest åbenlyse fordele ved fibernet er, at det stort set ingen begrænsninger har i forhold til hastighed eller kapacitet, hvorfor det er en attraktiv fremtidssikring for alle husejere.

Med fibernet holder din internetløsning i mange år frem.

Bor du i Trekantområdet, og vil du også gerne have fibernet? Så slå din adresse op her, og se om du kan få fiber.

 

Læs også

Mor og datter er paa internettet
7 gode råd til en digital sikker hverdag
Sådan færdes du sikkert på internettet.
Dreng og pige med Ipad
Streamingberegner
Få overblik over hvilke streamingtjenester du skal have og hvilken hastighed det kræver af dit bredbånd
Fibernet er den bedste internetteknologi
Premium WIFI
Med mesh WIFI har du et stabilt og hurtigt WIFI signal i hele din bolig
Til top