Hvilken trådløs router til fibernet?

EWII samarbejder med TDC, og kan derfor tilbyde den hurtige router HGW5 som tilkøb til fibernet. Routeren med indbygget modem er af Force Technology kåret til Bedst i Test, og kan tilkøbes ved bestilling af fiberbredbånd. 

Læs de tekniske specifikationer på vores trådløse router

Det er naturligvis også muligt at koble din egen foretrukne router til fiberboksen, hvis man ønsker det. Bemærk dog, at EWII Teknisk Support kun yder support på en router købt hos EWII.

 

Hvorfor vælge en trådløs router til fibernet?

Det er en stor fordel at have en trådløs router til fibernet i hjemmet. I dag er mange af vores enheder afhængige af en internet forbindelse, om de er stationære eller mobile. Hvor man tidligere var afhængig af at trække et netværkskabel til en computer, kan internetforbindelsen i dag opnås uden brug af kabler. 

At opsætte fordelingsdåser og trække kabler rundt i alle rum ville være en nærmest uoverkommelig opgave. Ved montering af en trådløs router til fibernet har du allerede oprettet dit eget trådløse netværk, der når ud til flere rum.

Det vil specielt være et godt valg, hvis I er en familie med børn eller unge i huset, så I alle har mulighed for at komme på den trådløse router til fibernet.

En trådløs router er altså den perfekte løsning til dig, der ønsker hurtigt og sikkert internet til flere enheder samtidigt.  

 

Hvordan vælger man den bedste router til fibernet

Der er flere ting, der har betydning for dit valg af trådløs router til fibernet. Når du skal vælge en trådløs router til fibernet, bør du tænke over, hvor stort et areal den skal dække. Er dit hjem for eksempel i flere etager eller skal den også dække ude i haven. 

Dernæst bør overvejelser omkring hvor mange enheder, der skal tilknyttes og hvor høj en hastighed, den skal kunne trække også tages med. 

Når du har styr på dit behov, er det nemmere at finde den rigtige router til fibernet. 

 

Gode råd til fibernet router opsætning

En fibernet router kræver opsætning og det er ikke ligegyldigt, hvordan det gøres. Vi har samlet en række tips til, hvor en trådløs router til fibernet bl.a. bør placeres.  

Du finder vores tips lige her

 

Bliv godt kørende med Premium WiFi

Ønsker du den nyeste og absolut bedste netværksforbindelse, skal du vælge mesh. Netop det tilbyder vi med vores Premium WiFi.

Her får du mulighed for et endnu bedre WiFi signal, da det består af en stærkere router med mesh teknologi, der forbedrer dit trådløse WiFi. Derudover kan signalet blive yderligere forstærket ved hjælp af extendere, så du når ud i alle kroge af hjemmet. 

Få et bedre WiFi-signal

Læs også

7 tips til hurtigere internet
Få mere fart på dit wifi
Her er 7 gode tips til, hvordan du igen får fart på dit WIFI
Fibernet er den bedste internetteknologi
Premium WIFI
Med mesh WIFI har du et stabilt og hurtigt WIFI signal i hele din bolig
Til top