Ildsjæl hjælper kendskab til fibernettet på vej

Det kan godt betale sig at være vedholdende og ihærdig, hvis man vil opnå noget. 

Sådan er det også, når det kommer til at få fibernet og udbredt kendskab til de digitale muligheder med den moderne internetteknologi. Ildsjæle kan nemlig hjælpe fibernettet godt på vej ved at tale positivt om det over hækken og sammen med naboerne.

Derfor er Pernille Johannessen, forretningsudviklingsdirektør for EWII Fibernet, som lige nu lover fiber i alt til alle i Trekantområdet, blevet inviteret på besøg hos ildsjælen Kim Raahauge fra Vejen.

 

Fortaler for fibernet

Kim Raahauge ved alt om at være vedholdende og ihærdig for at få kendskabet til fibernet udbredt i Vejen. Han er nemlig fortaler for, at fibernettet bliver rullet ud netop på den villavej, hvor han bor i midten af Vejen.

Kim har over det seneste halve år haft mange positive snakke med sine naboer over hækken. Det har givet genlyd på villavejen, hvor han bor – og størstedelen af naboerne har nu også vist interesse for at få internetteknologien ført ind til deres huse.

 

 

...fortsætter under billedet.

EWII | Direktør Pernille Johannessen møder ildsjæl Kim Raahauge
Foto: Kim Raahauge fra Vejen møder forretningsudviklingsdirektør Pernille Johannessen fra EWII.

 

Fremtiden ER fibernet

”Fibernettet er fremtiden – det ved vi allerede. Og så skal det bare virke. Der skal ikke være udfald, når jeg arbejder hjemmefra, streamer tv eller bruger internettet til alle mine moderne gadgets, der kræver wi-fi”, siger Kim Raahauge til Pernille Johannessen, som kan bekræfte hans tese om, at fibernet er fremtiden.

”Hos EWII ser vi fibernet som en væsentlig forudsætning for fremtidens infrastruktur – og fibernettet skal i høj grad bidrage til, at den grønne omstilling sker hurtigt og ved hjælp af moderne internetteknologi”
Pernille Johannessen

 

Inden for den kommende tid ruller hele montørholdet bag EWII Fibernet ud på Kims villavej. Han glæder sig allerede.

 

... fortsættes under billedet.

EWII møder Kim Raahauge i Vejen

Tag selv en snak med Pernille

Efter en god snak om fibernet og fremtiden siger Pernille Johannessen tak for i dag til Kim.

”Hos EWII vil vi gerne i dialog med vores kunder. Naturligvis kan jeg ikke rejse rundt i hele Trekantområdet og besøg alle, der ønsker fibernet. Men sidder der andre ildsjæle derude, så er jeg frisk på at kigge forbi”, afslutter Pernille Johannessen.

 

 

Andre som dig har også læst

mand holder optisk fiberkabel i hånden
Hvorfor skal du vælge fibernet?
Vi giver dig 7 gode grunde
Fibernet er den bedste internetteknologi
Premium WIFI
Med mesh WIFI har du et stabilt og hurtigt WIFI signal i hele din bolig
Mor og datter er paa internettet
Hvorfor hakker mit internet?
En lav hastighed på dit internet giver en dårlig billedkvalitet.
Til top