Det koster dine streamingtjenester

Især større amerikanske streamingtjenester vil ramme Danmark inden længe. Med vores beregner kan du se, hvad det koster dig at streame. 

Danskerne får snart glæde af endnu flere streamingtjenester.

Inden længe vil nye udbydere af streaming også være tilgængelige i Danmark, der allerede rummer lidt over 30 valgmuligheder.

Vi når nok ikke amerikanske tilstande med over 200 streamingtjenester. Dog overhaler vi amerikanerne med antallet af abonnementer, hvor den gennemsnitlige amerikanske familie har 3, har danskerne i gennemsnit 3,5 abonnementer. Streaming fra store virksomheder som f.eks. Disney og Amazon har allerede meldt sin ankomst, ligesom flere mindre udbydere løbende kommer til.

 

 Netflix: 52%  HBO: 10% 
 DR TV: 42%  Viaplay: 25%
 TV2 Play 20%  YouSee: 12%

Andelen af befolkningen, der benytter sig af en streamingtjeneste mindst ugentligt,
Kilde: DR Medieforskning / Medieudviklingen 2020


Få overblik over dit streaming med EWIIs streamingberegner

Ser du mere Netflix end nyheder? Så er du absolut ikke den eneste.

Ifølge DR Medieforskning streamer over halvdelen af danskerne film og tv-serier mindst én gang om ugen. Og det i en tid hvor forbruget af traditionelt tv fortsætter med at falde.

Flere danskere skifter til mindre tv-pakker og hver fjerde 20-39 årige har helt fravalgt et traditionelt tv-signal til fordel for streamingtjenester.

Men hvad koster de forskellige streamingtjenester, og kan det måske betale sig for dig at helt droppe din TV pakke? Det kan EWII hjælpe dig med at få et overblik over.

Prøv vores streamingberegner herunder.

 

Ung teenager gamer på pc
Kend dit behov for streaming
Vælg mellem mere end 30 forskellige streamingtjenester, der interesserer dig og se, hvad de samlet set vil koste dig om månden.

Valgte Tjenester

{{service.Name}}
{{service.Price | currency: 'kr./md.'}}
Slet

Samlet pris

{{totalPrice}} kr./md.

Vær opmærksom på, at du skal købe de valgte tjenester direkte hos udbyderen.
Streamer og gamer I trådløst, anbefaler vi
Fiber 500/500 Mbit/s
399,00 kr. pr. md.
Læs mere

Miniguide til streamingberegner

  1. Klik på 'beregn dit forbrug'
  2. Se de fire kategorier igennem - film og serier, sport, børn eller tv
  3. Vælg de streamingtjenester du ønsker i de enkelte kategorier
  4. Gå til 'valgte tjenester' for et overblik over dine tjenester

Hastighedsudvikling
Kom godt i gang med streaming

Hos EWII hjælper vi dig godt i gang med streaming, og vi hjælper dig hele vejen i processen. Lige fra rådgivning om, hvilke apps og tjenester der passer til dig og de programmer du gerne vil se – og til installering af udstyr og løbende support, hvis du ønsker det.

Derfor er streaming populært i Danmark

Danmark er interessant for udenlandske streamingtjenester, fordi vi danskere har taget streaming til os. Ifølge DR Medieudvikling og Danmarks Statistik har andelen af danskere med et abonnement på en streamingtjeneste aldrig været højere.
 
Over 60% af danskerne abonnerer i dag på minimum én streamingtjeneste. Undersøgelser af analysebureauerne Deloitte og Wilke peger på, at dette især skyldes, at forbrugerne både ønsker og forventer kontrol og valuta for pengene ift. medier og underholdning. De seneste tal fra Wilke viser endda at vi er gået fra i gennemsnit at have abonnementer på 2,8 streamingtjenester i 2020 til i dag at have et gennemsnit på 3,5 abonnementer.

streaming populaert i danmark
Lidt mere end hver fjerde bredbåndsabonnement i Danmark er på mindst 100 Mbit/s
 
Derudover er Danmark et af de lande i verden, hvor flest personer har adgang til internet, og hvor interessen for højhastighedsinternet er i kraftig vækst. Ifølge Energistyrelsen er antallet af internetabonnementer med en forbindelse på minimum 100 Mbit/s steget markant. Og den udvikling ser ikke ud til at stoppe foreløbigt, idet der fra politisk side via bredbåndpuljen investeres løbende i hurtigere internet.
 
Antallet af internetabonnementer på minimum 100 Mbit/s er mere end fordoblet på bare tre år
 
I EWII er vi på forkant med denne udvikling: 

”Vi kan tilbyde højhastighedsinternet til over 85% af boligerne i hele Trekantområdet. Vi investerer i udbredelsen af fibernettet, og udruller i de kommende år i Trekantområdet til gavn og glæde for regionens borgere” siger Pernille Johannesen, forretningsudviklingsdirektør i EWII Fibernet A/S.
 

Læs også

Mand ser tv i sofa
Hvordan streamer jeg?
Vi guider dig i gang med streaming med fx. Google Chromecast eller Apple TV
ung kvinde og mand gamer og har det sjovt
Mange streamer og gamer
Streaming og gaming stiger fortsat i popularitet
Fibernet er den bedste internetteknologi
Premium WIFI
Med mesh WIFI har du et stabilt og hurtigt WIFI signal i hele din bolig
Til top