Familie samlet i køkken

Luft til vand varmepumpe på abonnement

Spar på din varmeregning og få en grønnere opvarmning.

Når du vælger en luft til vand varmepumpe på abonnement hos EWII, opvarmer du din bolig med grønnere og mere klimavenlig energi. Så er du med til at passe på miljøet og mindske CO2-udslippet.

Det er let for dig at udskifte dit gamle fyr til en luft til vand varmepumpe på abonnement hos EWII, for vi tager os af hele processen. Først demonterer vi dit nuværende fyr og derefter installerer vi din nye energieffektive varmepumpe.

Med en Panasonic varmepumpe på abonnement fra EWII, har du ingen uforudsete udgifter til lovpligtig service og almindelige reparationer i aftaleperioden. Det er med i dit månedlige abonnement.

Det får du med en varmepumpe fra EWII
Du kender prisen
Med dit abonnement og din faste månedlige a conto varmepris kender du altid dine udgifter.
Vi klarer det hele for dig
Vi demonterer dit gamle fyr, installerer din varmepumpe og klarer den løbende vedligeholdelse.
Miljøvenlig varme
En luft til vand varmepumpe er en af de grønneste opvarmningsformer der findes. Derfor er du med til at passe på miljøet og mindske CO2-udslippet, når du skifter til en varmepumpe.
Service & reparation
Med i dit månedlige abonnement har du både lovpligtig service og eventuelle reparationer af din varmepumpe, så du ikke får uforudsete udgifter.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Med en varmepumpe på abonnement bliver din månedlige varmeudgift ca. 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter allerede fra første dag, hvis du skifter fra et oliefyr til en varmepumpe.

Samtidig slipper du for uforudsete udgifter til service og reparation. Vi holder øje med din varmepumpe og sikrer, at den hele tiden fungerer som den skal.

Med en varmepumpe på abonnement hos EWII køber du en samlet pakke. Det gør processen nem for dig - og du slipper for at forholde dig til tilskudsordninger, ansøgninger osv.

Pris for varmepumpe og forbrug:

 • Engangsbetaling på 25.000 kroner når du skifter fra olie- eller gasfyr.
 • Månedlig abonnementspris på 450 kroner.
 • Varmepris: 0,85 kr. pr. kWh. Varmeprisen forudsætter et forbrug på min. 14.000 kWh varme pr. år.
 • Forbruget afregnes a conto hver måned.

Det er inklusiv i prisen på varmepumper hos EWII:

 • Demontering af dit gamle fyr (ekskl. bortskaffelse, kan tilkøbes)
 • Installation af din nye Panasonic varmepumpe
 • Lovpligtig service og eventuelle reparationer
 • Overvågning og optimering af driften af din varmepumpe
 • Grøn og klimavenlig varme i din bolig
 • Når aftalen udløber efter 10 år, kan du let indgå ny aftale eller købe den eksisterende varmepumpe til 100 kr.
Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om en varmepumpe på abonnement fra EWII, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 73 63 31 10 eller klikke på "Ring mig op". Så kontakter vi dig til en uforpligtende samtale.

Ring mig op

Dreng sidder på gulvet - varme
Tilskud til varmepumper

Energistyrelsen giver tilskud til varmepumper, når du skifter fra et olie- eller gasfyr.

Vi klarer ansøgningen om tilskuddet for dig. Din engangsbetaling er derfor kun 25.000 kr.

Panasonic varmepumpe fra EWII
Sådan virker en luft til vand varmepumpe

I en varmepumpe er det luftens energi, der med et lille strømforbrug komprimeres til at producere varme og varmt vand til din bolig.

En luft til vand varmepumpe består af to dele: En udedel og en indedel. Udedelen placeres uden for huset og trækker luften ind i varmepumpen. Indedelen omsætter luften til en højere temperatur, der kan anvendes til opvarmning af boligen og varmt vand.

Ofte stillede spørgsmål

Med en abonnementsordning leverer vi varmepumpen og vi installerer den også for dig. Vi har samlet alle processer og ydelser i én pakke, så du kun skal tænke på det månedlige abonnement.

Med en abonnementsordning klarer EWII det hele:

 • Vi demonterer dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude.
 • Vi sørger for al lovpligtig service og eventuelle reparationer af varmepumpen i hele aftaleperioden på 10 år.
 • Vi tager os af al koordinering.
 • Via dit månedlige abonnement får du grønnere varme i din bolig.
 • Når aftalen udløber efter 10 år, kan du let indgå ny abonnementsaftale på en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til 100 kr.

Med en varmepumpe på abonnement hos EWII bliver din månedlige udgift ca. 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter, når du skifter fra et oliefyr.

EWII Varmepumper stiller varmepumpen til rådighed, demonterer dit gamle fyr og installerer varmepumpen for dig. Det koster 25.000 kr. som engangsbetaling. Derefter betaler du en månedlig abonnementspris på 450 kr. plus et a conto beløb til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på dit forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Varmeprisen forudsætter et minimumsforbrug på 14.000 kWh pr. år.

Som abonnementskunde hos EWII har du ingen uforudsete udgifter til lovpligtig service og eventuelle reparationer, for det er inkluderet i dit abonnement.

En luft til vand varmepumpe er miljømæssigt attraktiv. Der er den fordi, det er luftens energi, der - med et lille strømforbrug - komprimeres til at producere varme og varmt vand til din bolig.

På den måde får du en grønnere opvarmning og du mindsker CO2-udslippet. Det er godt for både dig og klimaet.

En varmepumpe bruger noget så simpelt som luft til at opvarme din bolig. I en luft til vand varmepumpe er det luftens energi, der udnyttes til at producere varme og varmt vand til din bolig.

Varmepumpen består af to dele: En udedel og en indedel. Udedelen placeres uden for huset og fungerer som en omvendt ventilator, der ved hjælp af lidt strøm suger luften ind i varmepumpen.

Indedelen omsætter luften til et højere temperaturniveau, der kan anvendes til opvarmning af boligen. Det sker via et lukket kredssystem med et kølemiddel og en kompressor. Nøjagtig ligesom når du presser en cykelpumpe sammen og spidsen hermed bliver varm.

Forskellen er blot, at ved cykelpumpen er du selv energikilden, hvorimod varmepumpen kræver strøm til at drive kompressoren.

Et abonnement på en luft til vand varmepumpeaftale hos EWII Varmepumper løber i en periode på 10 år.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om service eller reparationer.

Når aftalen udløber, har du mulighed for at indgå en ny abonnementsaftale om en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til en pris på 100 kr.

Der er en engangsbetaling på 25.000 kr. Derefter betaler du et månedligt abonnement på 450 kr. + et a conto-beløb til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på dit forbrugsmønster jævnt fordelt over året.

EWII Varmepumper betaler varmepumpens elforbrug.

Bemærk, at EWII Varmepumper som minimum afregner 14.000 kWh i årligt forbrug. Så hvis dit forbrug f.eks. er på 12.000 kWh, retter vi det automatisk til 14.000 kWh og fakturerer det beløb.

En varmepumpe er en meget billig måde at varme en bolig op på. Derfor skal du forsøge at udnytte din varmepumpe optimalt, før du gør brug af andre varmekilder som f.eks. brændeovn.

Selvom du har træpillefyr, kan du stadig benytte dig af tilbuddet om en varmepumpe på abonnement fra EWII.

Du skal blot betale: Engangsbetaling på 40.000 kr. En fast månedlig abonnementspris på 450 kr. og et a conto-beløb til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året.

Der er ingen uforudsete udgifter til reparation eller service, og du skal ikke længere bruge tid på bestilling af træpiller eller huske at fylde dit fyr op. Det er nemt og bekvemt!

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Flere spørgsmål?
Så ring eller skriv til os
Til top