Skift oliefyret ud med varmepumpe på abonnement. Få grøn varme - køb luft til vand varmepumpe
Grim fyr derhjemme?
Skift til en klimavenlig varmepumpe

Luft til vand varmepumpe på abonnement

Skift fyret ud med en varmepumpe og spar på din varmeregning

Når du vælger en luft til vand varmepumpe på abonnement hos EWII, opvarmer du din bolig med grønnere og mere klimavenlig energi. Så er du med til at passe på miljøet og mindske CO2-udslippet.

Det er let for dig at udskifte dit gamle fyr, for vi tager os af hele processen. Først demonterer vi dit nuværende fyr og derefter installerer vi din nye energieffektive varmepumpe.

Med et abonnement, har du ingen uforudsete udgifter til lovpligtig service og almindelige reparationer i aftaleperioden. Det er med i dit månedlige abonnement.

Hvad koster en varmepumpe på abonnement?

Med en varmepumpe på abonnement bliver din månedlige varmeudgift op til 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter allerede fra første dag, hvis du udskifter dit gamle oliefyr.

Samtidig slipper du for uforudsete udgifter til service og reparation. Vi holder øje med dit luft til vand anlæg og sikrer, at det hele tiden fungerer som det skal.

Med en varmepumpe abonnement hos EWII køber du en samlet pakke. Det gør processen nem for dig - og du slipper for at forholde dig til tilskudsordninger, ansøgninger osv. Det klarer vi alt sammen for dig.

Se mere om pris på luft til vand varmepumpe

Pris og forbrug:

 • Engangsbetaling på 25.000 kroner når du skifter fra olie- eller gasfyr.
 • Månedligt abonnement på 450 kr.
 • Varmepris: 0,85 kr. pr. kWh. Varmeprisen forudsætter et forbrug på min. 14.000 kWh varme pr. år.
 • Forbruget afregnes aconto hver måned.

Det er inklusiv i prisen:

 • Demontering af dit gamle fyr (ekskl. bortskaffelse, kan tilkøbes)
 • Installation af din nye Panasonic varmepumpe
 • Lovpligtig service og eventuelle reparationer
 • Overvågning og optimering af driften
 • Grøn og klimavenlig varme i din bolig
 • Når aftalen udløber efter 10 år, kan du let indgå ny aftale eller købe det eksisterende anlæg til 100 kr.
Skift oliefyret ud med varmepumpe på abonnement. Få grøn varme - køb luft til vand varmepumpe
Skift fyret ud med grøn varme
Vil du vide mere?

Du velkommen til at ringe til os på tlf. 73 63 31 10 til en uforpligtende samtale.
Du kan også udfylde formularen nedenfor, så ringer vi til dig på det valgte tidspunkt.


Bliv ringet opDet får du med en varmepumpe fra EWII
Du kender prisen
Med dit abonnement og din faste månedlige a conto varmepris kender du altid dine udgifter.
Vi klarer det hele for dig
Vi demonterer dit gamle fyr, installerer din varmepumpe og klarer den løbende vedligeholdelse.
Grøn varme
En luft til vand varmepumpe er en af de mest miljøvenlige opvarmningsformer der findes.
Service & reparation
Med i dit abonnement er både lovpligtig service og eventuelle reparationer, så du ikke får uforudsete udgifter.
Panasonic luft til vand varmepumpe. Hos EWII får du en Panasonic varmepumpe på abonnement. Køb varmepumpe.
Sådan virker et luft til vand anlæg

I en varmepumpe er det luftens energi, der med et lille strømforbrug komprimeres til at producere varme og varmt vand til din bolig.

En luft til vand anlæg består af to dele: En udedel og en indedel. Udedelen placeres uden for huset og trækker luften ind i varmepumpen. Indedelen omsætter luften til en højere temperatur, der kan anvendes til opvarmning af boligen og varmt vand.

 

Se hvordan virker en varmepumpe

Ofte stillede spørgsmål

Med en abonnementsordning leverer vi varmepumpen og vi installerer den også for dig. Vi har samlet alle processer og ydelser i én pakke, så du kun skal tænke på det månedlige abonnement.

Med en abonnementsordning klarer EWII det hele:

 • Vi demonterer dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude.
 • Vi sørger for al lovpligtig service og eventuelle reparationer af varmepumpen i hele aftaleperioden på 10 år.
 • Vi tager os af al koordinering.
 • Via dit månedlige abonnement får du grønnere varme i din bolig.
 • Når aftalen udløber efter 10 år, kan du let indgå ny abonnementsaftale på en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til 100 kr.

Med en varmepumpe på abonnement hos EWII bliver din månedlige udgift op til 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter, når du skifter fra et oliefyr.

EWII Varmepumper stiller varmepumpen til rådighed, demonterer dit gamle fyr og installerer varmepumpen for dig. Det koster 25.000 kr. som engangsbetaling, når du skifter fra olie- eller gasfyr. Derefter betaler du en månedlig abonnementspris på 450 kr. plus et a conto beløb til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på dit forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Varmeprisen forudsætter et minimumsforbrug på 14.000 kWh pr. år.

Som abonnementskunde hos EWII har du ingen uforudsete udgifter til lovpligtig service og eventuelle reparationer, for det er inkluderet i dit abonnement.

En luft til vand varmepumpe er miljømæssigt attraktiv. Der er den fordi, det er luftens energi, der - med et lille strømforbrug - komprimeres til at producere varme og varmt vand til din bolig.

På den måde får du en grønnere opvarmning og du mindsker CO2-udslippet. Det er godt for både dig og klimaet.

En varmepumpe bruger noget så simpelt som luft til at opvarme din bolig. I en luft til vand varmepumpe er det luftens energi, der udnyttes til at producere varme og varmt vand til din bolig.

Varmepumpen består af to dele: En udedel og en indedel. Udedelen placeres uden for huset og fungerer som en omvendt ventilator, der ved hjælp af lidt strøm suger luften ind i varmepumpen.

Indedelen omsætter luften til et højere temperaturniveau, der kan anvendes til opvarmning af boligen. Det sker via et lukket kredssystem med et kølemiddel og en kompressor. Nøjagtig ligesom når du presser en cykelpumpe sammen og spidsen hermed bliver varm.

Forskellen er blot, at ved cykelpumpen er du selv energikilden, hvorimod varmepumpen kræver strøm til at drive kompressoren.

Et abonnement på en luft til vand varmepumpeaftale hos EWII Varmepumper løber i en periode på 10 år.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om service eller reparationer.

Når aftalen udløber, har du mulighed for at indgå en ny abonnementsaftale om en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til en pris på 100 kr.

Der er en engangsbetaling på 25.000 kroner, når du skifter fra olie- eller gasfyr Derefter betaler du et månedligt abonnement på 450 kr. + et a conto-beløb til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på dit forbrugsmønster jævnt fordelt over året.

EWII Varmepumper betaler varmepumpens elforbrug.

Bemærk, at EWII Varmepumper som minimum afregner 14.000 kWh i årligt forbrug. Så hvis dit forbrug f.eks. er på 12.000 kWh, retter vi det automatisk til 14.000 kWh og fakturerer det beløb.

En varmepumpe er en meget billig måde at varme en bolig op på. Derfor skal du forsøge at udnytte din varmepumpe optimalt, før du gør brug af andre varmekilder som f.eks. brændeovn.

Selvom du har træpillefyr, kan du stadig benytte dig af tilbuddet om en varmepumpe på abonnement fra EWII.

Du skal blot betale: Engangsbetaling på 40.000 kr. En fast månedlig abonnementspris på 450 kr. og en aconto varmepris på 0,85 kr. pr. kWh baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Varmeprisen forudsætter et forbrug på min. 14.000 kWh varme pr. år.

Der er ingen uforudsete udgifter til reparation eller service, og du skal ikke længere bruge tid på bestilling af træpiller eller huske at fylde dit fyr op. Det er nemt og bekvemt!

ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Flere spørgsmål?
Så ring eller skriv til os
Til top