Hvad koster en varmepumpe på abonnement?

Med en varmepumpe på abonnement betaler du en fast månedlig abonnementspris plus dit forbrug.

Hvad koster en varmepumpe abonnement

Du slipper med en engangsbetaling på 25.000 kr. modsat eget køb af en god luft til vand varmepumpe, der kan koste dig fra 100.000 og op.

Ud over den lave engangsbetaling, sparer du også på din månedlige varmeudgift. Du kan opnå en besparelse på op til 25% af din nuværende varmeudgift, når du udskifter et gammelt oliefyr.

Desuden slipper du for at tænke på service og reparation – det tager vi os af. Der er altså ingen uforudsete omkostninger. Vi passer din luft til vand varmepumpe og sikrer på den måde, at den fungerer, som den skal.

Med en varmepumpe på abonnement hos EWII køber du en samlet pakke. Vi har gjort processen nem for dig, så du slipper for at sætte dig ind i tilskudsordninger, ansøgninger osv. Det klarer vi alt sammen for dig.

Pris og forbrug

Få et overblik over den samlede luft til vand varmepumpe pris inkl. montering:

Engangsbetaling
*når du skifter fra et olie- eller gasfyr 
25.000 kr. 
 Månedligt abonnement  450 kr.
 Varmepris
*forudsætter et forbrug på min. 14.000 kWh varme pr. år
 0,85 kr. pr. kWh
 Forbrug  Aconto hver måned
    

Inklusiv i prisen får du

 • Nedtagning af dit gamle fyr (ekskl. bortskaffelse – kan dog tilkøbes)
 • Installation af din nye Panasonic varmepumpe luft til vand
 • Lovpligtig service og eventuelle reparationer
 • Overvågning og optimering af driften på din luft til vand varmepumpe
 • Grøn og klimavenlig opvarmning af din bolig
 • Efter aftalens udløb (10 år), kan du let indgå en ny aftale eller købe varmepumpen til 100 kr.

 

Hvorfor skal du vælge en luft til vand varmepumpe på abonnement?

Du opnår et langt mindre energiforbrug med en varmepumpe, end ved andre varmeanlæg.

Vælger du selv at stå for køb og montering af din varmepumpe, kan det være en stor investering. Gode vand til luft varmepumper kan koste på den anden side af 100.000 kr. afhængig af forbrug og størrelse på huset. 

Det er muligt at søge tilskud for udskiftning til en varmepumpe. Vi klarer ansøgningen om tilskuddet for dig, så din engangsbetaling derfor kun er på 25.000 kr.

Du betaler en fast lav pris hver måned og undgår uforudsete udgifter. Den månedlige abonnementspris lyder på 450 kr. Hertil kommer der et aconto beløb til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på dit forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Varmeprisen forudsætter et minimumsforbrug på 14.000 kWh pr. år.

Med en forbedret energimærkning på dit hus, vil din bolig ofte stige i værdi. Den forbedrede energimærkning sker ved at skifte energikilde til varme. 

Det er en attraktiv, nem og ikke mindst grøn løsning at vælge en luft til vand varmepumpe på abonnement.

 

Slip for besvær og vedligehold

Med en luft til vand varmepumpe slipper du for alt besværet. Ikke flere bekymringer om vedligehold – til gengæld får du grøn varme og til en fornuftig pris.

Vi står for alt det praktiske. Det betyder, at du ikke skal tænke på installation, drift og service. Selv skrotningen af det gamle fyr kan vi tage os af ved tilkøb.

Det er slut med at skulle bruge tid på indkøb og påfyldning af dit fyr. Nu er varmen ikke længere væk, end et tryk på kontakten.

Vi søger tilskud for dig

Det er muligt at få et luft til vand varmepumpe tilskud, når du skifter fra et olie- eller gasfyr. Tilskuddet er en del af at skulle nedbringe Danmarks samlede energiforbrug gennem energirigtige løsninger.

Denne pulje får du en andel af, uden at skulle sætte dig ind i selve ansøgningen. Den tager vi os af, så du kan nyde din grønne varme uden alt besværet.


Hvornår er varmepumpe en god løsning?

Er din varmekilde i dag et olie- eller gasfyr, så kan der være mange penge at spare for dig. En luft til vand varmepumpe opvarmer både dine rum og dit varme vand. Du kan derfor bruge varmepumpen, som din eneste opvarmningskilde i hjemmet. 

En varmepumpe er bedre til at udnytte energien og du vil derfor kunne spare penge på din varmeregning. Skifter du f.eks. fra et oliefyr, kan dine månedlige udgifter være op til 25 % lavere end dine nuværende varmeudgifter.

Og det økonomiske er ikke det eneste du sparer på. Varmepumper er miljøvenlige og sparer miljøet for CO2. Du kan altså investere i en varmepumpe med dobbelt fortjeneste.

 

Ofte stillede spørgsmål

Der er en engangsbetaling på 25.000 kroner, når du skifter fra olie- eller gasfyr Derefter betaler du et månedligt abonnement på 450 kr. + et a conto-beløb til forbrug af varme (a 0,85 kr. pr. kWh) baseret på dit forbrugsmønster jævnt fordelt over året.

EWII Varmepumper betaler varmepumpens elforbrug.

Bemærk, at EWII Varmepumper som minimum afregner 14.000 kWh i årligt forbrug. Så hvis dit forbrug f.eks. er på 12.000 kWh, retter vi det automatisk til 14.000 kWh og fakturerer det beløb.

En varmepumpe er en meget billig måde at varme en bolig op på. Derfor skal du forsøge at udnytte din varmepumpe optimalt, før du gør brug af andre varmekilder som f.eks. brændeovn.

Et abonnement på en luft til vand varmepumpeaftale hos EWII Varmepumper løber i en periode på 10 år.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om service eller reparationer.

Når aftalen udløber, har du mulighed for at indgå en ny abonnementsaftale om en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til en pris på 100 kr.

Med en abonnementsordning leverer vi varmepumpen og vi installerer den også for dig. Vi har samlet alle processer og ydelser i én pakke, så du kun skal tænke på det månedlige abonnement.

Med en abonnementsordning klarer EWII det hele:

 • Vi demonterer dit gamle fyr og installerer den nye varmepumpe både inde og ude.
 • Vi sørger for al lovpligtig service og eventuelle reparationer af varmepumpen i hele aftaleperioden på 10 år.
 • Vi tager os af al koordinering.
 • Via dit månedlige abonnement får du grønnere varme i din bolig.
 • Når aftalen udløber efter 10 år, kan du let indgå ny abonnementsaftale på en ny varmepumpe eller købe den eksisterende varmepumpe til 100 kr.

Selvom du har træpillefyr, kan du stadig benytte dig af tilbuddet om en varmepumpe på abonnement fra EWII.

Du skal blot betale: Engangsbetaling på 40.000 kr. En fast månedlig abonnementspris på 450 kr. og en aconto varmepris på 0,85 kr. pr. kWh baseret på forbrugsmønster jævnt fordelt over året. Varmeprisen forudsætter et forbrug på min. 14.000 kWh varme pr. år.

Der er ingen uforudsete udgifter til reparation eller service, og du skal ikke længere bruge tid på bestilling af træpiller eller huske at fylde dit fyr op. Det er nemt og bekvemt!

Ønsker du at udskifte dit gasfyr til en varmepumpe, vil der være et gebyr på frakobling fra gassystemet på anslået kr. 8.000,-, som går til EVIDA, der er ansvarlig for det danske gasnet.

Pr. marts 2021 startes en midlertidig ordning, Afkoblingsordningen, som giver private husholdninger mulighed for at få dækket dette gebyr. Der er tale om først-til-mølle princippet.

Læs mere om den nye Afkoblingsordning her: Ny afkoblingsordning (evida.dk)


Følgende er ikke inkluderet i prisen, men er muligt at få et tilbud på:

   

 • Tømning og bortskaffelse af oliefyr
 •  

 • Demontering og tømning af olietank
 •  

 


Nej, hos EWII stiller vi ikke krav til en bestemt ejendomsværdi før et tilbud på en varmepumpe.
ewii kundeservice erhverv
Kontakt
Flere spørgsmål?
Så ring eller skriv til os
Til top