El til lave priser | EWII
Lave elpriser der er til at forstå
Gennemskuelige priser uden skjulte gebyrer
Ingen binding
Ingen skjulte gebyrer
Bestil på 2 min

Din tilfredshed betyder meget for os

 

 
Godt at vide

Du skal vælge EWII som din elleverandør, fordi du hos os altid får gennemskuelige elpriser – og fordi vi sikrer, at du til enhver tid har en lav elpris. Du får 24/7/365 online selvbetjening og en stabil elleverandør med mere en 150 år på bagen.

 • Ingen skjulte gebyrer og ingen binding
 • Bestil på 2 minutter og så klarer vi resten

DET ER NEMT AT SKIFTE ELSELSKAB – LIGEGYLDIGT, OM DU SKAL FLYTTE ELLER BLIVER BOENDE

 • Kræver ingen installationer
 • Skiftet sker helt automatisk
 • Ewii afmelder dit gamle abonnement

Ligegyldigt, om du skal flytte, eller bliver boende på din nuværende adresse, er det nemt og hurtigt at skifte elselskab, og det kræver ikke noget af dig. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside, og så klarer vi resten. Vi afmelder dit gamle abonnement og sørger for, du automatisk skifter til at købe el fra Ewii fra den aftalte dato. Det kræver ingen installationer, og der er ikke nogen overgangsfase mellem dit gamle og nye elselskab – og hvis du vil ændre dit produktvalg, så har du altid frit produktvalg hos os.

VORES MISSION: GENNEMSIGTIGE PRODUKTER OG PRISER

Elpriser kan være svært at gennemskue
Mange synes produkter og priser på elmarkedet er ugennemskuelige. Vi har derfor gjort det til vores mission at gøre vores el-produkter og elpriser simple og nemme at forstå.

Som kunde hos Ewii, får du hvad du ser. Alle gebyrer og omkostninger er inkluderet i den pris, du ser, og vi gemmer ikke noget under ”det med småt”. Vi giver dig nogen af markedets laveste priser, uden binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement hos Ewii, med de normale 30 dages varsel.

STØT SKOVREJSNING MED DIT ELFORBRUG

Uanset hvilken el-aftale du vælger, kan du være med til at hjælpe klimaet ved at vælge Skov-el til din el-aftale. Tilvælger du Skov-el til din aftale, donerer du 2,00 øre per kWh el du forbruger. For en almindelig hustand med årsforbrug på 4000 kWh svarer det til en ubeskåret donation på 80 kr/år, hvilket betyder der hvert år bliver plantet over 5 træer med dit elforbrug i folkeskove. Læs mere om Skov-el.

Elpriser svinger hele tiden. Derfor kan du ikke ud fra den nuværende elpris vurdere, hvilken el-aftale der kommer til at koste dig mindst i det lange løb. Du bør i stedet vælge din el-aftale ud fra, om du tror på prisstigninger på elmarkedet og hvor vigtigt det er for dig at kende din månedlige pris.

 

EL TIL INDKØBSPRIS: PRISEN VARIER OG FØLGER MARKEDSPRISENS PÅ EL

Med EL TIL INDKØBSPRISbetaler du en variabel pris, der følger markedsprisens udvikling time for time. Du vil derfor i nogle perioder betale en højere elpris end den faste elpris, mens andre vil være billigere. Over de seneste år har vores variable produkt været den billigste løsning.

 

FAST PRIS: DU VED ALTID, HVAD DU SKAL BETALE

Med FAST PRIS låser du din pris og betaler en fast kWh-pris i hele perioden. Med en fast pris ved du præcist, hvad du kommer til at betale i perioden. I et marked med stigende priser, vil der være en besparelse over tid, mens der i et faldende elmarked i gennemsnit betales en lidt højere pris.

STANDARD EL: EN BLANDING MELLEM FAST PRIS OG EL TIL INDKØBSPRIS

STANDARD EL er vores mest populære elaftale. Den er til dig, som gerne, vil have en variabel pris der følger markedet, men som også gerne vil vide hvad du skal betale hvert kvartal. Her følger elprisen fortsat el-markedets udvikling, men prisen fastsættes hvert kvartal, så du ved hvad du skal betale tre måneder frem i tiden. STANDARD El er en god løsning, hvis du ikke ved hvad du skal vælge eller ønsker en mellemting mellem FAST PRIS og EL TIL INDKØBSPRIS.


Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Det er kun ca. 20 % af din samlede elregning, der går til din el-leverandør. De resterende ca. 80 % består af afgifter og transportudgifter, som er ens, ligegyldigt hvilken el-aftale og el-leverandør du vælger.

Sammensætning af din elpris

Elpris og abonnement - til dit elselskab

De ca. 20 %, der går til din elleverandør, er fordelt på dit el-abonnement, som er en fast månedlig ydelse, og på din kWh-pris. Vi har en lav abonnementspris og nogle af markedets laveste elpriser – uden binding og uden ekstragebyrer.

 

Udgifter til netselskab, og afgifter til staten

Resten af prisen på din elregning består af moms, transport, offentlige serviceforpligtigelser, energiafgifter til staten og abonnement hos netselskab. Disse udgifter er de samme, uanset hvilket elselskab du vælger.

 

Oversigt over udgifter til netselskab og afgifter:

 • Moms: Du er pålagt at betale moms, som udgør 20 % af den samlede elregning.
 • Transport: Transportudgiften udgør 17 % af prisen på el-regningen og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med at få strømmen transporteret ud til dig. Transportudgiften går til netselskabet. Denne udgift varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse. Udgiften til transport og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af elnettet. Dit netabonnement og nettarif varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse, men vil være det samme, uanset hvem du vælger at købe strøm fra..
 • Offentlige serviceforpligtigelser (PSO): De offentlige serviceforpligtelser udgør 3 % af prisen på din elregning og omfatter de omkostninger, som det offentlige transmissionsselskab Energinet.dk afholder.
 • Energiafgifter til staten: De sidste 40 % af prisen på el-regningen består af lovpligtige afgifter til staten.

Læs mere om elprisens sammensætning

• Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på bestillingen.
• Opsigelse:Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med løbende måned + 30 dages varsel.
• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder digital post, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i Selvbetjeningen. Ved tilmelding til digital post har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.
• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidige indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer.


Se vores aftalevilkår her

 

Vælg et elprodukt, der passer dig
Jeg bor vest for Storebælt
Jeg bor øst for Storebælt
 • Lejlighed ca. 80 m2
  2.000 kWh/årligt
 • Hus ca. 130 m2
  4.000 kWh/årligt
 • Hus ca. 170 m2
  6.000 kWh/årligt
 • Manuel indtastning
  Op til 10.000 kWh årligt

ved 0 kWh årligt

ved 10.000 kWh årligt

{{addon.BrandingTitle}}

Nej, tak

Ja, tak

 

Det med småt:

El til indkøbspris forudsætter et årligt forbrug på maks. 15.000 kWh/år, prisen er et gennemsnit af forudgående måneds elpriser.
Overstiger dit forbrug de 15.000 kWh pr. år, kan EWII Energi vælge at flytte dig over på produktet Standard pris.

Udgifter til netselskab er estimerede udgifter, på baggrund af et vægtet gennemsnit af netselskabernes tariffer og abonnementer for hhv. øst og vest.

 

En række mennesker står sammen og holder i hånd. Billedet illustrerer sammenhold og hvordan man, ved køb af el fra elleverandør EWII, støtter op om lokale butikker.
Støt lokalt og spar på din elregning
Til de første 1.000 eksisterende el-kunder der køber et gavekort på min. 500 kr hos en lokal butik, giver vi en billig elaftale i 6 mdr

Hvilket elselskab bør jeg få min el fra?

Strømmen i kontakten er ens over hele Danmark, men når det kommer til din pris, dit abonnement og dit elselskab er der betydelige forskelle.

EWII er en elleverandør eller elselskab – ikke at forveksle med elnetselskab - og du kan købe el hos os uanset, hvor i landet du bor. Vi sørger for at forsyne dig og give dig den bedste pris, hvad enten du bor i Trekantområdet, København, Aalborg eller et helt fjerde sted.

8 fordele med el fra EWII

Du skal vælge EWII, som dit elselskab fordi du får:

 1. Personlig og tilgængelig kundeservice. Vi giver dig anbefalinger til at vælge det produkt, der bedst matcher dit forbrug.

 2. Altid lave elpriser. Se en oversigt over vores priser i denne prisoversigt.
  Vores priser er blandt de billigste på elpris.dk – uanset hvor i landet du bor 

 3. Hjælp til at skifte selskab. Du skal ikke selv gøre noget – vi klarer skiftet for dig.

 4. Ingen binding på din aftale og ingen skjulte gebyrer.

 5. 24/7/365 online service på Din Selvbetjening. Hold øje med dit forbrug døgnet rundt.

 6. God rådgiving. Vi giver dig gode råd til at optimere dit energiforbrug, og hjælper dig med ansøgning om tilskud til energforbedringer i din bolig

 7. 152 år på bagen: EWII er en stabil leverandør, som har mere end 150 års erfaring i elbranchen.

 8. Tilfredse kunder. Udnævnt som højdespringer i 2018 i private kunders tilfredshed med danske elselskaber. Målingen bliver udført af EPSI Rating. (kilde: EPSI)

Hvilket elselskab er bedst?

Det er naturligvis personligt og individuelt, hvad du mener er en god elleverandør. Men vi giver dig tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din leverandør, og der er er en række faktorer mange glemmer at tage med når de sammenligner elselskaber.

Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Oversigt elpriser
Få overblik over elpriser og produkter fra EWII hhv. øst og vest for Storebælt.
GÅ TIL ELPRISER
Ansøg om tilskud
Her kan du ansøge om tilskud til en energiforbedring. Start din ansøgning her på siden.
ANSØG OM TILSKUD
Spar på energien
Med vores energispareråd får du gode tips til, hvordan du sparer på bl.a. elforbruget.
ENERGISPARERÅD
Til top