Få en strømmestart med el fra EWII

el fra ewii er alt du strømmer om

Få en strømmestart med el fra EWII fra 0,- de første 6 måneder
Med en strømmestart sparer du op til kr. 1.000 i forhold til vores Standard el-aftale. Du har kun transportudgifter og afgifter, som vi skal opkræve på vegne af staten og elnetselskabet.
El til strømmepriser – også efter de første 6 måneder
Efter de 6 måneder får du stadig el fra EWII til lave priser, der er både fair og lette at gennemskue. Vi kontakter dig inden udløb - og bare rolig, foretager du dig intet, får du vores Standard el-aftale som 8 ud af 10 kunder vælger.
EWII gør strømmelivet nemt – vi klarer det hele for dig
Det er nemt at blive koblet op med el fra EWII. Det tager kun 2 minutter at bestille, vi flytter din aftale automatisk, og du modtager din elkontrakt inden for 3 hverdage.
Vi hjælper din med at stroemme stort | EWII
Strøm stort med el fra EWII, hvor kun priserne er små

Intet står med småt på vores elregninger - bortset fra de små priser. Vi har ingen skjulte gebyrer og ingen binding
Hvad du ser, er hvad du får - vi giver dig et klart indblik i, hvordan din elpris er skruet sammen. 

Udlev strømmen med el fra EWII
Gør strømmen til virkelighed, uanset hvor du bor

Uanset hvor i landet du bor, kan vi levere el til det, du går og strømmer om. For selvom EWII holder til i Trekantområdet i Jylland, så kan vi levere el til gode priser til alle i Danmark.

Godt at vide

Det er nemt at skifte elselskab – ligegyldigt, om du skal flytte eller bliver boende

✓ Kræver ingen installationer
✓ Skiftet sker helt automatisk
✓ Vi flytter din aftale

Ligegyldigt om du skal flytte eller bliver boende på din nuværende adresse, er det nemt og hurtigt at skifte elselskab. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside, og så klarer vi resten. Det kræver ingen installationer, da det er dit netselskab der leverer din måler. Det er derfra vi og andre elleverandører får dit forbrug oplyst. Der er ikke nogen overgangsfase mellem dit gamle og nye elselskab. Der er kun den behandlingstid, der er ved dit leverandørskifte eller flytning – og ønsker du at ændre dit produktvalg, så har du altid frit produktvalg hos os. 

 

Vi er blandt de billigste elleverandører 

Vi er  blandt de billigste el-leverandører på markedet. Vores priser på både FAST  og VARIABEL pris er konsekvent i top 3 i deres kategori på elpris.dk, ud af hhv. 40 og 57 produkter (kilde: elpris.dk i perioden okt. 2018 – april. 2019, introtilbud fraregnet). 

 

Vores mission: gennemsigtige produkter og priser 

Elpriser kan være svært at gennemskue. Mange synes produkter og priser på elmarkedet er ugennemskuelige. Vi gør derfor vores el-produkter og elpriser simple og nemme at forstå.

Hos EWII er der ikke noget med småt. Som kunde hos EWII, får du, hvad du ser. Alle gebyrer og omkostninger er inkluderet i prisen du ser, og vi gemmer ikke noget under ”det med småt”. Vi giver dig nogen af markedets laveste priser, uden binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement hos EWII, med de normale 30 dages varsel.

Det er kun ca. 13% af din samlede elregning, der går til din el-leverandør. De resterende ca. 87% består af afgifter og transportudgifter, som er ens, ligegyldigt hvilken el-aftale og el-leverandør du vælger.

 

Elpris og abonnement - til dit Elselskab

Af de ca. 13%, der går til din elleverandør, går 12% til el og 1% til dit el-abonnement. Vi har en lav abonnementspris og nogle af markedets laveste elpriser – uden binding og uden ekstragebyrer. Med Introstrøm giver vi vores nye kunder gratis el og el-abonnement de første 6 måneder. Det betyder, at du de første 6 måneder kun skal betale transportomkostninger og afgifter. 

 

Udgifter til Netselskab, og afgifter til Staten

Resten af prisen på din elregning består af moms, transport, offentlige serviceforpligtigelser, energiafgifter til staten og abonnement hos netselskab. Disse udgifter er de samme, ligegyldigt hvilket elselskab du vælger.

 

Oversigt over udgifter til netselskab og afgifter:

  • Moms: Du er pålagt at betale moms, som udgør 20% af den samlede elregning.
  • Transport: Transportudgiften udgør 12% af prisen på el-regningen og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med at få strømmen transporteret ud til dig. Transportudgiften går til netselskabet. Denne udgift varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse.
  • Abonnement til netselskab: Abonnementet hos netselskabet udgør 6% af prisen på el-regningen og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af elnettet. Abonnementet varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse, men vil være det samme, uanset hvem du vælger at købe strøm fra..
  • Offentlige serviceforpligtigelser (PSO): De offentlige serviceforpligtelser udgør 10% af prisen på din elregning og omfatter de omkostninger, som det offentlige transmissionsselskab Energinet.dk afholder.
  • Energiafgifter til staten: 39% af prisen på el-regningen består af lovpligtige afgifter til staten.


Med introstrøm betaler du ikke for el og el-abonnement de første 6 måneder. De første 6 måneder vil din elregning derfor kun inkludere de faste transportomkostninger og afgifter.

Efter de første 6 måneder, overgår du til vores mest populære el-pakke Standard, hvor prisen følger udviklingen og fastsættes kvartalsvist. Vi kontakter dig ved udløb af Introstrømsperioden, og ønsker du da i stedet et af vores to andre produkter (Fast pris eller Variabel pris) kan du da eller til enhver tid senere skifte gratis til et af disse produkter. Læs mere om vores tre faste el-pakker her.


Introstrøm: Tilbuddet gælder kun for nye kunder, der ikke har været kunde hos EWII Energi indenfor de sidste 6 måneder, og kun for årligt forbrug på op til 6.000 kWh.
Besparelse: Din besparelse på op til 1.000 kr er sammenlignet med Standard El og med et forbrug på 2.000 kWh/6 mdr. 
• Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på bestillingen.
• Opsigelse: Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med løbende måned + 30 dages varsel.
• Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder dig digital post, så får du din regning digitalt og uden omkostninger. Ønsker du at modtage en regning med post i stedet for at modtage som digital post, koster det 49 kr. Betaling med automatisk korttræk eller MobilePay er gratis. Betaling via Betalingsservice koster 5,75kr.
• Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidige indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer.
Kontakt vores kundeservice | EWII Energi
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top