Få en strømmestart med grøn strøm fra EWII. Små strømpriser.
El fra EWII til 0,- de første 6 måneder
Få en strømmestart og spar op til kr. 900 i forhold til vores Standard el-aftale. Du har kun de transportudgifter og afgifter, som vi skal opkræve på vegne af staten og elnetselskabet.
Det er nemt at skifte elselskab
Det er nemt at blive koblet op med el fra EWII. Det tager kun 2 minutter at bestille, vi flytter din aftale automatisk, og du modtager din elkontrakt inden for 3 hverdage.
Lav elpris efter de 6 måneder
Efter de 6 måneder får du stadig el fra EWII til lave priser, der er både fair og lette at gennemskue. Vi kontakter dig inden udløb - og foretager du dig intet, får du vores Standard el-aftale, som 8 ud af 10 kunder vælger.
 
Vælg et elprodukt, der passer dig
Jeg bor vest for Storebælt
Jeg bor øst for Storebælt
 • Lejlighed ca. 80 m2
  2.000 kWh/årligt
 • Hus ca. 130 m2
  4.000 kWh/årligt
 • Hus ca. 170 m2
  6.000 kWh/årligt
 • Manuel indtastning
  Op til 6.000 kWh årligt

ved 0 kWh årligt

ved 6.000 kWh årligt

{{addon.BrandingTitle}}

Nej, tak

Ja, tak

Tilbuddet om Grøn Introstrøm udløber 5/1-2021 og gælder alle nye kunder, der ikke har haft en aktiv elaftale hos EWII i de seneste 6 måneder samt ved et årligt forbrug på under 6000 kWh.

Med Grøn Introstrøm får du leveret certificeret vindstrøm uden at betale ekstra. Du får derfor grøn strøm.

Efter de 6 måneder med Grøn Introstrøm overgår du automatisk til vores Standard elaftale. Du har dog frit produktvalg, og vi sørger naturligvis for at informere dig, når det er tid til at vælge.
Læs mere om vores elaftaler 

Besparelsen på 900 kr. er beregnet ud fra, hvad en gennemsnitlig husstand, med et årligt forbrug på 4.000 kWh, vil kunne spare med Grøn Introstrøm sammenlignet med vores Standard pris el-aftale.

Godt at vide

Det er nemt at skifte elselskab – ligegyldigt, om du skal flytte eller bliver boende

✓ Kræver ingen installationer
✓ Skiftet sker helt automatisk
✓ Vi flytter din aftale

Ligegyldigt om du skal flytte eller bliver boende på din nuværende adresse, er det nemt og hurtigt at skifte elselskab. Du skal blot foretage en bestilling på vores hjemmeside, og så klarer vi resten. Det kræver ingen installationer, da det er dit netselskab, der leverer din elmåler. Det er derfra vi og andre elleverandører får dit forbrug oplyst. Der er ikke nogen overgangsfase mellem dit gamle og nye elselskab. Der er kun den behandlingstid, der er ved dit leverandørskifte eller flytning – og ønsker du at ændre dit produktvalg, så har du altid frit produktvalg hos os. 

 

Vores mission: gennemsigtige produkter og priser 

Elpriser kan være svære at gennemskue. Mange synes produkter og priser på elmarkedet er uigennemskuelige. Vi gør derfor vores el-produkter og elpriser simple og nemme at forstå.

Som kunde hos EWII får du, hvad du ser. Alle gebyrer og omkostninger er inkluderet i prisen, du ser. Vi giver dig nogle af markedets laveste priser uden binding. Du kan til enhver tid opsige dit abonnement hos EWII med de løbende måned + 30 dages varsel.

Det er kun ca. 20 % af din samlede elregning, der går til din el-leverandør. De resterende ca. 80 % består af afgifter og transportudgifter, som er ens, ligegyldigt hvilken el-aftale og el-leverandør du vælger.

Sammensætning af din elpris

Elpris og abonnement - til dit elselskab

De ca. 20 %, der går til din elleverandør, er fordelt på dit el-abonnement, som er en fast månedlig ydelse, og på din kWh-pris. Vi har en lav abonnementspris og nogle af markedets laveste elpriser – uden binding og uden ekstragebyrer. Med Introstrøm giver vi vores nye kunder gratis el og el-abonnement de første 6 måneder. Det betyder, at du de første 6 måneder kun skal betale transportomkostninger og afgifter. 

 

Udgifter til netselskab, og afgifter til staten

Resten af prisen på din elregning består af moms, transport, offentlige serviceforpligtigelser, energiafgifter til staten og abonnement hos netselskab. Disse udgifter er de samme, uanset hvilket elselskab du vælger.

 

Oversigt over udgifter til netselskab og afgifter:

 • Moms: Momsen udgør 20 % af din samlede elregning.
 • Transport: Transportudgiften udgør 17 % af prisen på el-regningen og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med at få strømmen transporteret ud til dig. Transportudgiften går til netselskabet. Denne udgift varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse. Udgiften til transport og dækker de omkostninger, der er i forbindelse med vedligeholdelse og reparation af elnettet. Dit netabonnement og nettarif varierer, afhængig af hvilket netselskab der ejer kablerne til din adresse, men vil være det samme, uanset hvem du vælger at købe strøm fra.
 • Offentlige serviceforpligtigelser (PSO): De offentlige serviceforpligtelser udgør 3 % af prisen på din elregning og omfatter de omkostninger, som det offentlige transmissionsselskab Energinet.dk afholder.
 • Energiafgifter til staten: De sidste 40 % af prisen på el-regningen består af lovpligtige afgifter til staten.

Læs mere om elprisens sammensætning

Med Introstrøm betaler du ikke for el og el-abonnement de første 6 måneder. De første 6 måneder vil din elregning derfor kun inkludere de faste udgifter til transport (til dit elnetselskab, som ejer kablerne til din adresse) og de lovpligtige afgifter til staten.

Efter de første 6 måneder overgår du automatisk til vores mest populære el-aftale Standard pris, hvor prisen følger markedsudviklingen og fastsættes kvartalsvis. Vi kontakter dig inden din Introstrøm udløber og ønsker du i stedet et af vores to andre produkter (Fast pris eller El til Indkøbspris), kan du til enhver tid senere skifte gratis til et af disse produkter.

Læs mere om vores tre el-aftaler her.


Tilgængelighed: Tilbuddet gælder kun for nye kunder, der ikke har været kunde hos EWII Energi indenfor de sidste 6 måneder, og kun for årligt forbrug på op til 6.000 kWh.

Besparelse: Din besparelse på op til 900 kr. er sammenlignet med vores produkt Standard pris og med et forbrug på 2.000 kWh/6 mdr. 

Fortrydelsesret: Du har 14 dages fortrydelsesret på bestillingen.

Opsigelse: Du kan altid opsige eller ændre dit elprodukt med løbende måned + en måned.

Modtagelse af regning: Vi anbefaler, at du tilmelder digital post, så du modtager din regning og anden vigtig information direkte i Selvbetjeningen. Ved tilmelding til digital post har du mulighed for gebyrfri betaling ved tilmelding til MobilePay betalingsaftale eller automatisk kortbetaling. Betaling via Betalingsservice koster 5,75 kr. pr. regning og betaling med girokort koster 49 kr. pr. regning.

Rykkergebyrer: Hvis betalingen sker efter sidste rettidige indbetalingsdato, er EWII berettiget til at pålægge rykker- og inkassogebyrer. Se vores gebyrliste.


Grøn strøm - Introstrøm i 6 mdr. til 0 kr.

Mand med kasket og grøn salat | EWII strøm
Strøm stort med el fra EWII, hvor kun priserne er små

Intet står med småt på vores elregninger - bortset fra de små priser. Vi har ingen skjulte gebyrer og ingen binding
Hvad du ser, er hvad du får - vi giver dig et klart indblik i, hvordan din elpris er skruet sammen. 

Vi hjælper dig med at strømme stort - EWII strøm
Gør strømmen til virkelighed, uanset hvor du bor

Uanset hvor i landet du bor, kan vi levere el til det, du går og strømmer om. For selvom EWII holder til i Trekantområdet i Jylland, så kan vi levere el til gode priser til alle i Danmark.

GRØN STRØM - TIL DIG DER TÆNKER PÅ KLIMAET

Grøn Introstrøm er for dig, som vil have grøn og klimavenlig strøm - og som vil gøre en forskel for miljøet.

Når du vælger Grøn Introstrøm, hjælper du med til, at der fortsat investeres i vedvarende energikilder. På den måde kan du bidrage til den grønne omstilling.

Lige nu kan du få 6 måneders Grøn Introstrøm for 0 kr. (+ transport og afgifter).

 

Grøn strøm er el-produkter, der er produceret på vedvarende energikilder. Vedvarende energikilder er f.eks. vindmøller, solceller og vandkraft. Vedvarende energi adskiller sig fra kul og andre fossile brændstoffer ved at være CO2-neutrale.

Når du køber Grøn strøm hos EWII, kommer din grønne strøm 100 % fra Vindstrøm produceret på nordiske vindmøller.

Når du køber Grøn strøm hos EWII, leveres den med Vindstrøm produceret på nordiske vindmøller. Det betyder dog ikke, at du får 100 % Vindstrøm – også kaldet grøn strøm – i stikkontakten. Men du er med til at øge andelen af Vindstrøm i elnettet.

Sådan foregår det

Vindstrøm kommer fra vindmøller, der producerer strøm.
Strømmen transporteres herefter fra vindmøllen ind i det danske elnet.
Den  grønne strøm fra vindmøller bliver blandet og udbudt sammen med alle andre produktionsformer, så er det ikke muligt at skille ad længere. Forestil dig et badekar: Her er Vindstrøm det varme vand og kul er det kolde vand. Når det først er blandet, kan man ikke tage kun det kolde eller kun det varme vand ud af badekarret længer
På elbørsen bliver al strømmen så udbudt til markedspris, uanset hvordan strømmen er produceret.
Den strøm køber de forskellige elleverandører så, herunder EWII, og sælger til dig.

Med andre ord: Jo flere der køber Grøn strøm, jo mere af den samlede el i elnettet vil være grøn og klimavenlig strøm.

Så selvom den strøm du køber, er et blandingsprodukt, så bidrager du til, at produktionen af grøn strøm forøges, når du køber Grøn strøm.

Når du vælger Grøn strøm, får du et certifikat som er din garanti for, at den mængde strøm du bruger på et år reserveres og produceres af vindmøller.

Kontakt vores kundeservice | EWII Energi
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top