el giver lys i lampe
Bestil el fra EWII
El er noget, vi alle har behov for, men hvornår har du sidst taget stilling til, hvor du får dit el fra, og om du har den rette elleverandør og elaftale?

Hos EWII kan du bestille det el, der passer til dig og dine behov, uanset om du vælger Standard, Variabel eller Fastpris-el .
Altid gode elpriser
Få overblik over elpriserne og en kvalificeret anbefaling
Vi rådgiver gerne
Er du i tvivl, står vi klar til at rådgive dig om elvalg og forbrug
Skift gratis til EWII
Du kan altid skifte elleverandør - det koster ikke ekstra
Stabil leverandør
Du er sikret en stabil leverandør, der også er her i fremtiden
Ofte stillede spørgsmål

Du skal henvende dig til den elleverandør, du ønsker at indgå en elaftale med. Ønsker du at skifte til EWII, kan du ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55 eller bestille el via vores bestillingsmodul. Vi sørger for, at du automatisk bliver flyttet over til os.

Har du brug for råd og vejledning til valg af elaftale, kan du læse mere om vores elprodukter eller ringe til vores kundeservice på 70 55 55 55.

Elmarkedet er et børsmarked, som påvirkes af mange ting. Produktionsomkostningerne er selvfølgelig af afgørende betydning for prisen, men markedet er også påvirket af mange forventninger blandt andet politiske, vejrprognoser mm. Det er umuligt at give nogen garanti for, hvad der er det billigste, da ingen kender prisudviklingen i fremtiden.

Når du vælger elprodukt, skal du se på, om du ønsker en fast eller en variabel pris. Husk, at hos EWII kan du ændre din elaftale med et varsel på løbende måned + 1 måned. 
Er du i tvivl om, hvilket elprodukt du kunne tænke dig at vælge, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 55 55 55.

Se mere om vores elprodukter og elpriser

Når du vælger ”Min profil”, ”Mine oplysninger”, kan du klikke på ”Tildel adgang” Her får du et skema, hvor du kan udfylde hvem og hvad de må have adgang til på selvbetjeningen.

Hvorfor vælge EWII som dit elselskab?

Strømmen i kontakten er ens over hele Danmark, men når det kommer til din elpris, dit elabonnement og dit elselskab er der betydelige forskellige.

EWII er en elleverandør eller elselskab – ikke at forveksle med elnetselskab - og du kan købe el hos os uanset, hvor i landet du bor. Vi sørger for at forsyne dig og give dig den bedste elpris, hvad enten du bor i Trekantområdet, København, Aalborg eller et helt fjerde sted.

8 fordele med el fra EWII

Du skal vælge EWII, som dit elselskab fordi du får:

  1. Personlig og tilgængelig kundeservice. Vi giver dig anbefalinger til at vælge el, der matcher dit forbrug.

  2. Altid lave elpriser. Vores priser kan du se en oversigt over på vores prisoversigt.
    Vores elpriser er blandt de billigste på elpris.dk – uanset hvor i landet du bor 

  3. Hjælp til at skifte elselskab. Du skal ikke selv gøre noget – vi klarer skiftet for dig.

  4. Ingen binding på din elaftale og ingen skjulte gebyrer.

  5. 24/7/365 online service på Din Selvbetjening. Hold øje med dit elforbrug døgnet rundt.

  6. God rådgiving. Vi giver dig gode råd til at optimere dit energiforbrug, og hjælper dig med ansøgning om tilskud til energforbedringer i din bolig. Læs mere her 

  7. 152 år på bagen: EWII er en stabil elleverandør, som har mere end 150 års erfaring i elbranchen.

  8. Tilfredse kunder. Udnævnt som højdespringer i 2018 i private kunders tilfredshed med danske elselskaber. Målingen bliver udført af EPSI Rating. (kilde: EPSI)

 

Vi er ikke som de andre 

Vi er noget for os selv. Og vil gerne give dig personlig og nærværende betjening, hver gang du er i kontakt med os – både når du bestiller el online, og når du ringer til os med spørgsmål. Og ingen spørgsmål er for store - eller for små. Kontakt os på 70 55 55 55 eller udfyld kontaktformularen her.

 

Hvilket elselskab er bedst?

Det er naturligvis personligt og individuelt, hvad du mener er en god elleverandør. Men vi giver dig tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din elleverandør, og der er er en række faktorer mange glemmer at tage med når de sammenligner elselskaber.

Få tips til dit valg af elselskab

Så nemt skifter du din elaftale
1
Indtast din adresse
Priserne på el varierer afhængig af, hvor i landet du bor. Vi beregner den korrekte pris på baggrund af din adresse og dit årlige elforbrug.
2
Se pris, vælg elprodukt
Du får listet de elprodukter vi tilbyder med priser inklusiv transport og afgift. Her kan du vælge det elprodukt du ønsker.
3
Udfyld kontaktinfo
Vi skal bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre din elbestilling.
Oversigt elpriser
Få overblik over elpriser og produkter fra EWII hhv. øst og vest for Storebælt.
GÅ TIL ELPRISER
Ansøg om tilskud
Her kan du ansøge om tilskud til en energiforbedring. Start din ansøgning her på siden.
ANSØG OM TILSKUD
Spar på energien
Med vores energispareråd får du gode tips til, hvordan du sparer på bl.a. elforbruget.
ENERGISPARERÅD
Bestil el her
Her kan du finde prisen på det produkt, du ønsker, og derefter gennemføre bestillingen.
BESTIL EL
Kontakt
Har du brug for hjælp?
Så ring eller skriv til os
Til top