Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hjælp til internet

Her kan du finde hjælp til opsætning af wifi, fibernet port forwarding, fibernet opsætning eller hvad du skal gøre, hvis du ingen internet forbindelse har eller har dårlig internet forbindelse. Klik på en af nedenstående sektioner og find svarene.

Kan du stadig ikke finde svaret på dit spørgsmål, så kontakt endelig vores kundeservice på 70 55 55 55 eller send en mail på ewii@ewii.com

Bør jeg vælge fibernet

Fibernet er internet med lysets hastighed, der bliver transporteret via lysledere. Alle bredbåndsforbindelser starter med fibernet, men kun fiberbredbånd går direkte til din hoveddør

Læs mere om se en video, der forklarer hvad fiberbredbånd er.

Der er mange fordele ved at vælge fiberbredbånd frem for almindeligt bredbånd, når du skal vælge internet. Samlet set giver fiberbredbånd dig en hurtigere og mere stabil internetforbindelse.

Samme upload- og downloadhastighed: Med fiberbredbånd får du altid samme høje hastighed på dit internet, både når du henter og sender filer.

Du skal ikke dele internet med naboen: Fiberbredbånd er den eneste internetteknologi, som giver dig din helt egen personlige forbindelse, så du slipper for at dele din internethastighed med naboen.

En god fremtidsinvestering: En internetforbindelse via fibernettet kan bidrage positivt til værdien af din bolig, da mange købere efterspørger en høj og stabil bredbåndshastighed. 

Lige så billigt som almindeligt bredbånd: I modsætning til hvad mange tror, er fiberbredbånd er ikke dyrere end almindeligt bredbånd. Du kan få fiberbredbånd fra bare 249,- pr. md.

God til familier: Med fiberbredbånd får du en højere kapacitet og stabilitet på dit internet, og det gør det muligt for hele familien at bruge internettet samtidigt, uden at det går ud over oplevelsen og hastigheden. 

God til gamere: Hvis nogen i familien spiller online computerspil, vil fiberbredbånd være at foretrække, da det giver den bedste hastighed, så spillet ikke ”hakker” og du undgår ventetid.

God til hjemmearbejde: Fiberbredbånd er stabilt internet med høj oppetid, og kapaciteten muliggør bl.a. hurtigt fildeling og upload af dokumenter, videoer og billeder.

 

EWII kan levere stabilt internet på helt op til 1000/10000 Mbit/s via fibernettet. Hvilket internet du skal vælge, afhænger meget af hvad du skal bruge det til.

Det er ofte antallet af personer i husstanden, der vil afgøre hvilken hastighed du bør vælge på dit internet. Er I flere i husstanden, der skal dele internetforbindelsen, og bruger I internet til at streame, se tv eller game på, anbefaler vi et internet med høj hastighed. Bor du alene, eller bruger I kun internet til det mest basale som for eksempel surf, informationssøgning og social media, kan du/I måske nøjes med en lav hastighed på dit internet

Vores højeste hastighed er mest egnet til husstanden med flere gamere på adressen.

Se vores anbefalinger til valg af hastighed af internet

Bør jeg vælge EWII

Med fiberbredbånd fra EWII får du både tilfredshedsgaranti og en garanti for din pris. Det er vi den eneste udbyder af bredbånd, der tilbyder.

Du er altså garanteret internet du kan være tilfreds med, ligesom prisen på dit abonnement ikke stiger i hele 2021.

Vi har ingen skjulte gebyrer og ingen binding og vi tilbyder en hastighed, der matcher netop dit behov.

Med dit fiberbredbånd fra EWII følger en tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit fiberbredbånd, giver vi dig pengene tilbage. Læs mere nedenfor.

Sådan gør du brug af tilfredshedsgarantien

For at gøre brug af tilfredshedsgarantien skal du, senest 30 dage efter aktivering af dit abonnement, kontakte Teknisk Support på 70 55 55 56.

Vi vil gøre alt for at afhjælpe din utilfredshed. Det er op til dig, om du ønsker at tage imod vores hjælp og gode råd.

Er du ikke tilfreds, refunderer vi udgiften til første måneds abonnement på dit fiberbredbånd ex. evt. oprettelse og tilvalg.

Læs mere om tilfredshedsgarantien

Hjælp til bestilling

Vi kan desværre ikke svare på, hvilken internetudbyder du får dit internet fra. Men vi kan guide dig til hvilke teknologier, hastigheder og udbydere af bredbånd du kan vælge i mellem. 

Energistyrelsen har på tjekditnet.dk lavet et nyttigt adresseopslag, der kan fortælle dig hvilke hastigheder du kan få via de forskellige internetteknologier på din adresse.

Læs mere om de forskellige internetteknologier 

 

Der er kun tre step i bestillingen af fibernet.

1) Lav et adressetjek
2) Vælg din hastighed
3) Indtast dine data

Efterfølgende tager vi over

Start din bestilling af fiberbredbånd her

Har du brug for at grave i din have eller på din grund, er det altid en god idé at undersøge, hvor der ligger kabler og rør. Du kan søge oplysninger om ledninger på din grund i Ledningsejerregistret på www.ler.dk
 
Nedgravning af tomrør til fiberkabler
Hvis du selv ønsker at grave tomrør ned til kabelfremføring, kan du kontakte vores kundeservice på 70 55 55 55 eller via vores kontaktformular. Vi skal bruge følgende oplysninger:

 • Hvor mange meter tomrør, du har brug for
 • Adressen, hvor tomrørene skal nedgraves
 • Hvis der ikke er synligt nummer samt vejnavn på adressen, skal vi bruge en anden adresse hvortil vi må sende tomrørerne
 • Dit telefonnummer

Leveringstiden er typisk 5 hverdage.

 

Nem, hurtig og gratis installation
Hvis du ikke allerede har en fiberboks installeret, skal du have besøg af en af vores teknikkere for at få fibernettet trukket ind til din husmur og fiberboksen installeret. Det er gratis og klares nemt og hurtigt. 

Du skal kun være hjemme én gang
Du får besøg af en af vores teknikere i alt tre gange, men de første to gange behøver du ikke at være hjemme, da teknikeren kun skal arbejde udendørs. Det er kun ved det sidste besøg, hvor fiberboksen installeres, du skal være hjemme. 

Vi efterlader din grund i samme stand som da vi kom
Nogle gange kræver etablering af fibernet gravearbejde, men uanset hvad, reetablerer vi din grund igen inden vi kører, så det ser ud som da vi kom.

Din nye forbindelse aktiveres automatisk
Hvis du allerede har fibernet og en fiberboks installeret, kræver det ingen installation, og vi kan aktivere dit fiberbredbånd fra EWII på 5 hverdage efter, at du har bestilt. Er du i tvivl, om du har en fiberboks, kan du ringe til os på 70 55 55 55.

Kampagnetilbud gælder kun for nye kunder eller kunder, der ikke har haft et abonnement i 6 måneder. Hvis du har et aktivt abonnement på fiberbredbånd hos EWII, kan du ikke benytte dig af vores kampagnetilbud.

Kampagnetilbuddet gælder ved etablering til nærmeste husmur (max. 30 meter).

Vores kampagnetilbud gælder generelt for nye kunder, med mindre andet fremgår. En ny kunde defineres ved, at man ikke har haft et aktivt internet fra EWII i de seneste 6 måneder.

Etablering gælder ved etablering til nærmeste husmur (max. 30 meter).

Der vil typisk gå mellem 3 til 8 uger fra du bestiller til dit fiberbredbånd installeres. Den endelige leveringsdato vil fremgå af din ordrebekræftelse. Ønsker du en senere leveringsdato, f.eks. i forbindelse med flytning til en ny adresse, kan du kontakte kundeservice på 70 55 55 55 efter din bestilling. 

Produkter

Hvilken hastighed du skal vælge afhænger af, hvor mange I er i husstanden, og hvad I skal bruge internettet til. Jo flere I er, og jo mere I streamer, gamer og downloader, desto højere internethastighed skal I bruge. 

1 person i husstanden
Hvis du er én person i husstanden, anbefaler vi en 25/25 Mbit/s eller 200/200 Mbit/s forbindelse afhængig af, hvad du bruger internettet til. Hvis du ikke streamer, kan du nøjes med 25/25 Mbit/s. Streamer du (f.eks. Netflix og HBO), anbefaler vi en 200/200 Mbit/s forbindelse for at få den bedste oplevelse.  Er du gamer, skal du bruge en 200/200 Mbit/s forbindelse. 

2-4 personer i husstanden
Er I 2-4 personer i husstanden, anbefaler vi en 25/25 Mbit/s, 200/200 Mbit/s eller 500/500 Mbit/s forbindelse.

Hvis der aldrig er mere end én i husstanden, der streamer ad gangen, og I ikke behøver at kunne streame i bedste kvalitet, kan I nøjes med en 25/25 Mbit/s forbindelse.

Hvis flere personer skal kunne streame på samme tid, hvis I ønsker at kunne streame i 4K-kvalitet, eller hvis én af jer enten bruger internettet i hjemmet som hjemmearbejdsplads, har I brug for en 200/200 Mbit/s forbindelse.

Er der en person i husstanden der gamer samtidig med andre streamer, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s forbindelse.

Over 4 personer i husstanden
Er I mere end 4 i husstanden der bruger internettet meget, anbefaler vi en 500/500 Mbit/s eller 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Med en 500/500 Mbit/s forbindelse kan I alle sammen være på nettet samtidigt, men er der flere gamere i familien og sendes der tunge filer ind og ud af hjemmekontoret, så vil vi anbefale en 1000/1000 Mbit/s forbindelse.

Du kan klage ved telefonisk kontakt, via e-mail eller via brev

Sådan klager du

Internet fra EWII er uden binding, ligesom der ikke er op- eller nedgraderingsgebyrer.

Se om du kan få fiberbredbånd

Opsigelsesvarsel er 1 måned. Opsigelse kan ske på 70 55 55 55 - eller skriftligt, fx via formularen "Skriv til os".

Ja, vi tilbyder fast IP-adresse. Bemærk, at du kan købe max én fast IP-adresse pr. husstand. Vi tildeler altid IP-adresser via en DHCP-server, der er det mest almindelige på internettet. Hvis du vælger at tilkøbe en fast IP-adresse, skal du være opmærksom på, at den stadigvæk vil blive tildelt via en DHCP-server. Dog vil du altid få tildelt den samme IP-adresse.

Tilkøb af router

Ja og nej er svaret. Det kommer nemlig an på, hvilken hastighed du vælger på dit fiberbredbånd.

Fra 500 Mbit/s og opefter er vores Premium WIFI system inkluderet i prisen på dit internet. Her får du et mesh wifi system med en forstærket router og wifi extenders

Vælger du en hastighed mellem 200/200 Mbit/s og 500/500 Mbit/s, er vores Bedst-i-test HGW5 router inkluderet i dit abonnement.

Vælger du en hastighed under 200 Mbit/s har du tre valgmuligheder:

 • Du kan tilkøbe Premium WIFI. Det koster 39,- pr. mdr. og 799,- i oprettelse.
 • Du kan tilkøbe vores Bedst-i-test HGW5-router. Den koster 799,- (engangsbeløb).
 • Du kan købe en router et andet sted eller bruge en du har i forvejen.

Vær opmærksom på, at dit valg af router og placeringen af routeren har indflydelse på styrken af dit wifi-signal og up- og downloadhastigheden.

Vælger du enten Premium WIFI eller HGW5-routeren, yder vi naturligvis support på dit wifi, hvis du skulle opleve problemer med det trådløse internetsignal.

Vores HGW5-router er kåret som bedst i test i en test af 7 modemmer hos Force Technology, november 2018.

Priser

Etableringen af fibernettet fra vejen til din bolig er gratis. Der er dog en oprettelse til fibernettet, som du skal betale. 

Se her, hvad det koster at få lagt fibernet ind

Selvom fibernettet er den nyeste bredbånds teknologi og garanterer en stabil hastighed, er fiberbredbånd ikke dyrere end andre bredbånds teknologier. 

Se her, hvad fibernet fra EWII koster

Se her, om du skal betale oprettelse, og hvad det koster at få lagt fibernet ind.

Medarbejderbredbånd

Ja, hvis du har en aftale med din arbejdsgiver om firmabetalt fiberbredbånd. Du skal blot kontakte os med information om:

 • Firmanavn
 • CVR-nummer
 • Adresse
 • Postnummer og by
 • Telefonnummer
 • Kontaktperson eller afdeling fx. "Bogholderiet"
 • Startdato for firmabetaling (fremadrettet)

Du kan kontakte os via formularen "Skriv til os"

 

Levering

EWIIs medarbejdere følger de generelle anbefalinger fra sundhedsmyndighederne og tager corona-situationen alvorligt.

Vores montører færdes i mange forskellige private hjem og virksomheder, og vil i den forbindelse anvende nødvendige værnemidler og tage forbehold for, hvordan vi møder dig.

Vi udsætter teknikerbesøg i corona- og karantæneramte hjem, og du vil derfor kunne aftale et nyt besøg hos vores kundeservice eller direkte med den pågældende montør.

Når du skal have en fiberboks etableret tager det typisk 5-8 uger før du kan få internet fra EWII.

Se de fem nemme trin efter din bestilling

Du bestiller fiberbredbånd fra EWII via vores bestillingsmodul eller ved at ringe til vores kundeservice på 70 55 55 57.

Den normale leveringstid er 6-7 hverdage. 

Bestil fiberbredbånd fra EWII

Tag din fiberboks i brug

Her finder du vejledninger, der hjælper dig godt i gang med din fiberboks:

New Ont
Icotera 2000
Icotera 3000
Packetfront

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teknisk support på 70 55 55 56 eller fibersupport@ewii.com

Meld Flytning

Det nemmeste er at kontakte os på 70 55 55 55. Så sørger vi for, at dit fiberbredbånd følger med dig, såfremt vi kan levere fiberbredbånd på din nye adresse. Nemt og gebyrfrit.

Ønsker du selv at flytte dit abonnement, skal du først opsige dit fiberbredbåndabonnement på din nuværende adresse, og dernæst bestille et nyt abonnement til din nye adresse. 

Du kan også skrive til EWII via formularen "Skriv til os"

Fuldmagt

For at opfylde Persondataloven, er det nødvendigt, vi modtager en fuldmagt, før vi kan tale med andre end dig om dit kundeforhold.

Du kan nemt oprette en fuldmagt ved at downloade vores fuldmagtskabelon, udfylde fuldmagten og sende den til os på ewii@ewii.com eller til Kokbjerg 30, 6000 Kolding.

 

I Selvbetjeningen kan du under ”Min profil” og ”Mine oplysninger” klikke på ”Tildel adgang”. Her får du et skema, hvor du kan udfylde hvem og hvad de må få adgang til på Selvbetjeningen.

Regning

I Selvbetjeningen kan du:

 • Følge dit energiforbrug
 • Tilmelde forbrugsovervågning (kræver fjernaflæst elmåler)
 • Se dine regninger og årsopgørelse
 • Tilmelde dig vores driftsinfoservice (SMS/e-mail) - gælder kun i Trekantområdet
 • Skifte eller tilkøbe produkter

Du logger ind med NemID samt kundenummer og pinkode, som du finder på din seneste regning.

Afhængig af korttype, vil der nogen gange blive reserveret 1 kr. for at sikre at der er adgang til kortet. Vi trækker naturligvis kun det, den enkelte faktura lyder på.

Den oplevede hastighed / kabling

Når du skal lave en hastighedstest er det vigtigt, at det gøres under de korrekte forudsætninger. Via linket herunder kan du lave en hastighedstest. Husk, at læse vejledningen på siden til, hvordan testen foretages korrekt.

Ta' en hastighedstest

Prøv at sætte din computer direkte til fiberboksen. Alternativt prøv med et andet netværkskabel og genstart fiberboksen. Oplever du fortsat problemer, skal du prøve at tilkoble en anden computer med begge kabler. Hvis dette ikke hjælper, kontakt da Teknisk Support på 70 55 55 56.

For at bruge fiberboksens udgange til computer, skal du benytte et netværkskabel. Kablet må ikke være længere end 90 meter. Vi anbefaler, at du kabler med et almindeligt netværkskabel, mindst kategori CAT5e. Du kan købe kategori CAT6 kabler i elektronikforretninger, byggemarkeder eller isenkram. Vi anbefaler, at du køber skærmede kabler.

Der kan være flere årsager til, at dit trådløse internet er ustabilt og langsomt. Vi har desværre ikke hastighedsgaranti på din trådløse forbindelse, men du kan prøve følgende for at gøre dit WIFI mere stabilt og hurtigere:

 • Tjek at internetlampen på din router lyser
 • Genstart din router
 • Tjek din routers placering - den kan svækkes af betonmure og gipsvægge.
 • Luk programmer der bruger forbindelsen - der kan være programmer som arbejder i baggrunden, uden at du er opmærksom på det.
 • Tjek for netværksfejl i dit område - se driftsinfo.

Oplever du fortsat ikke en tilfredsstillende WIFI dækning, kan du overveje vores tilkøbsprodukt Premium WIFI, der bl.a. inkluderer et specialistbesøg.

Læs mere om Premium WIFI

Routeren præsterer bedst, hvis den har en central og høj placering i hjemmet. Ved en ikke central placering, f.eks. nederst i et skab i bryggerset ved siden af fiberboksen, skal du være opmærksom på, at den kraftfulde 5 GHz frekvens ikke rækker nær så langt. Ved sådan en placering af routeren anbefaler vi:

2,4 GHz, hvis du prioriterer en stor rækkevidde i hjemmet frem for en høj hastighed
5,0 GHz, hvis du prioriterer høj hastighed i de omkringliggende værelser frem for en stor rækkevidde

Se flere gode råd til bedre trådløst internet

Trådløst internet / wifi

Wifi betyder kort og godt trådløst internet. Med wifi i dit hjem kan du komme på internettet fra for eksempel din computer, smartphone eller tablet uden at skulle have et netværkskabel tilkoblet.

Ordet wifi er en forkortelse af 'wireless fidelity' og kan staves på flere måder: WiFi, Wi-fi, wifi. Uanset hvordan det staves, så er betydningen den samme.

For at få wifi i din bolig, skal du have en wifi-router. Igen har kært barn mange navne. Vi kalder også en wifi-router for en trådløs router eller et wifi-modem. Det er routeren, der omdanner dit kablede internet til et trådløst internetsignal, som din mobil, computer, Playstation osv. at hoppe på.

Skal dit internet være trådløst, kræver det som minimum en router, der kan udsende wifi signalet. 

Hos EWII kan du vælge mellem to løsninger til trådløst internet:

Premium WIFI, som er et mesh wifi system, der optimerer og forlænger det trådløse signal

Bedst-i-test HGW5 router, som giver et stabilt wifi signal i det lille hjem. Routeren er af Force Technology kåret til Bedst i Test ift. hastighed og signalstyrke. 

Uanset om du har en router fra EWII eller en anden router, så er placeringen af den vigtig i forhold et godt trådløst signal. For eksempel er det vigtigt, at routeren ikke gemmes væk, og at dens wifi signal kommer fra et højt og centralt sted i dit hjem.

Se vores råd til et hurtigere trådløst internet

For at opsætte trådløst netværk i din bolig, skal du have en router. Routeren kan være indbygget i fiberboksen, men du kan også have en separat router. Her finder du vores vejledninger til opsætningen af wifi:

Fiberboks uden router:

New Ont

Fiberboks med router:

Icotera 3000
Icotera 2000
Packetfront

Routere tilkøbt hos EWII:

Premium WIFI
HomeBox 5 (HGW5)
HomeBox 4 (HGW4)
Tilgin

For at du kan få et godt trådløst signal (wifi), skal der tilsluttes en router til fiberboksen.

Placering af routeren er vigtig ift. et godt wifi signal. Som hovedregel skal den ikke gemmes væk, og gerne placeres højt og centralt i din bolig.

Læs vores 7 gode råd til et godt wifi

Har du ikke en router fra EWII, eller er du fortsat ikke tilfreds med din wifi dækning, kan du overveje vores wifi-løsning Premium WIFI, der inkluderer en stærk mesh wifi router, wifi extenders og mulighed for et besøg fra en wifi specialist.

Læs mere om Premium WIFI

 

Du kan også selv opbygge dit trådløse netværk med produkter købt andre steder, men vi yder ingen support på 3. parts produkter.Der er flere faktorer der spiller ind på din trådløse internetforbindelse – det kan f.eks. være:

 • Vægge og isolering af dine vægge
 • Støjkilder – mikroovn, radio, babyalarmer mm.
 • Afstande
 • Afskærmning af fiberboksen/router - hvis det er muligt, så lad boksen stå fri med 1 meters radius
 • Etageadskillelser
En løsning på ovenstående kunne være at flytte din router eller købe ny og kraftigere router - og på den måde forstærke dit trådløse netværk.

Se vores 7 gode råd til et godt WIFI

En anden mulighed er at tilkøbe EWII Premium WIFI. Løsningen inkluderer en forstærket mesh wifi router og wifi extenders, der tilsammen forlænger og forbedrer dit wifi.

Læs mere om hvordan Premium WIFI virker

Når Premium WIFI er inkluderet i dit fiberbredbånd abonnement, har du mulighed for at få op til 2 årlige besøg af vores wifi specialist. Teknikeren kommer forbi, måler dit wifi signal, justerer og optimerer signalet samt guider dig til et bedre trådløst internet i netop dit hjem.

Har du tilkøbt Premium WIFI til dit fiberbredbånd abonnement, har du mulighed for at tilkøbe et besøg af vores wifi specialist.

Læs mere om Premium WIFI her

Premium WIFI

Premium WIFI er vores bedste wifi løsning.

Og Premium WIFI er mere end bare en router. Løsningen består af en mesh router og en eller flere wifi extenders, der tilsammen optimerer og forlænger dit wifi.

Selve produktet er et Amplifi HD Home mesh wifi system. Den tekniske fordel ved produktet ligger især i routerens kraftfulde integreret antenne, der giver et stærkt signal via den såkaldte 802.11AC og mesh wifi teknologi.

Læs mere om Premium WIFI her

Premium WIFI dækker en husstand op til 150-200 munder ét tag. Vi garanterer ikke dækning i f.eks. din have, tillægsbygninger eller lignende.

Wifi signalet i dit hjem bliver påvirket af en række faktorer og som har indvirkning på, hvad du kan forvente af det trådløse signal:

 • Antal kvadratmeter
 • Isolering i dine vægge
 • Elektroniske signaler fra f.eks. køleskab, mikrobølgeovn, tv

Er dit hus mere end 200 m2, flere etager eller har du et nyere hus med høj isoleringsgrad, vil det kræve mere af dit wifi system. Det kan være, at du har brug for flere wifi extenders til at forlænge wifi signalet.

Med dit fiberbredbånd følger en tilfredshedsgaranti. Læs mere om tilfredshedsgarantien

Med Premium WIFI garanterer vi dækningen og stabiliteten af dit trådløse netværk –  ikke hastigheden.

Der er mange faktorer i den enkelte husstand, der påvirker hastigheden og får den til at variere. F.eks. har den enhed (PC, iPad eller mobiltelefon), som benyttes til at udføre en hastighedstest med, en stor betydning.

For fuld udnyttelse af din fiberforbindelse vil en kablet forbindelse være nødvendig. Så vi vil altid anbefale, at du på din hjemmearbejdsplads eller lignende benytter en kablet forbindelse i stedet for en trådløs via dit wifi.

 

Oplever du problemer med dit Premium WIFI, skal du kontakte EWII Teknisk Support på 70 55 55 56.

Inden du ringer, anbefaler vi, at du tester med flere wifi enheder - for at udelukke potentielle problemer på en enhed. I visse tilfælde vil det også hjælpe at slukke for Premium WIFI udstyret og tænde det igen.

Hvis du oplever problemer med én specifik enhed, f.eks. et TV eller en PC, anbefaler vi i første omgang, at du tester med flere wifi enheder. På den måde finder du ud af, om der er problemer med selve Premium WIFI løsningen eller den specifikke enhed.

Skyldes problemet den specifikke enhed (dit tv, pc etc.), kan du kontakte din lokale IT- eller tv-forhandler for hjælp. 

Hvis problemet skyldes en fejl med Premium WIFI, skal du fejlmelde løsningen til EWII Teknisk Support på 70 55 55 56.

Du må naturligvis gerne købe dit eget udstyr for at forbedre dit wifi signal hos f.eks. din lokale IT-forhandler.

Du skal være opmærksom på, at vi ikke yder teknisk support på wifi udstyr købt andre steder. 

 
Ja, det kan du. I vejledningen du modtager sammen med dit Premium WIFI udstyr, finder du en guide til, hvordan du ændrer navnet på wifi netværket og opretter den kode du ønsker.
 
Sammen med dit Premium WIFI udstyr modtager du en vejledning til opsætning. I vejledningen er der blandt andet en guide til, hvordan du, via en app på din smartphone, kan tilpasse indstillinger som f.eks. forældrekontrol, navn på det trådløse netværk og kode mm.

Spørgsmål til din router

Her finder du vejledninger, der hjælper dig godt i gang med din router:

Premium WIFI

Homebox 5 (HGW5)

Homebox 4 (HGW4)

Tilgin HG 2301

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teknisk support på 70 55 55 56 eller fibersupport@ewii.com

Du får her en oversigt over de tekniske specifikationer for HGW5 og HGW4ac routerne (HomeBox):

  HomeBox 4ac (HGW4ac) HGW5
WAN interface  2 Pair Bonding ADSL/VDSL
1 Ethernet WAN (FTTH, G.SHDSL)
2 Pair Bonding ADSL/VDSL/VPLUS
1 Ethernet WAN (FTTH, G.SHDSL
LAN interface 4 Gigabit LAN porte (RJ45), 5 hvis ETH WAN ikke
bruges 
4 Gigabit LAN porte (RJ45), 5 hvis ETH WAN ikke
bruges 
Telephone 2 FXS porte til bredbåndstelefoni (RJ11)  2 FXS porte til bredbåndstelefoni (RJ11) 
WiFi IEEE 802.11b/g/n - 2,4 GHz 2x2 antenner
IEEE 802.11 n/ac - 5 GHz 4x4 antenner
Support for trådløst multirum STB (TDC TV)
WiFi gæstenetværk
2,4 GHz med op til 300 Mbit/s, Wireless 802.11n
5 GHz med op til 1,7 GBit/s, Wireless 802.11ac 
IEEE 802.11b/g/n - 2,4 GHz 4x4 antenner
IEEE 802.11a/n - 5 GHz 4x4 antenner MU-MIMO
Support for trådløst multirum STB (TDC TV)
WiFi gæstenetværk
2,4 GHz med op til 600 Mbit/s, Wireless 802.11n
5 GHz med op til 1,7 GBit/s, Wireless 802.11ac 
Hardware platform Broadcom BCM63168 Broadcom BCM63168

Værdi ift.
tidligere model

Dual band WiFi Bedre WiFi dækning med 2,4 Ghz
Mere WiFi kapacitet i multi-user miljø med 5 GHz

Hvis hurtigere hastigheder er vigtigst for dig, så er 5 GHz normalt et bedre valg end 2,4 GHz.

Hvis trådløs rækkevidde er mere vigtigt for dig, så er 2,4 GHz normalt, et bedre valg end 5 GHz.

Hvis du har en masse af enheder, der bruger 2,4 GHz og du oplever udfald eller langsom forbindelse, så er 5 GHz en bedre løsning.

Vi yder ikke support på routere, men kan oplyse, at hvis du har en fast IP-adresse, så skal routeren står til Dynamic/Dynamisk tildelt IP-adresse. Den skal have tildelt en IP-adresse fra DHCP serveren. Vær opmærksom på, at den IKKE skal stå til Static IP-adresse.

Hvis du har egen mail server og en fast IP adresse i hjemmet, kan du bruge port 25 til trafik. Dette kan dog kun lade sig gøre, hvis du har en fast IP adresse.
Vi har ikke mulighed for at åbne for port 25, hvis du har en dynamisk IP adresse. 

Vi evaluerer løbende behovet for at ændre disse sikkerhedstiltag til gavn for vores kunder.

Ja, hvis du har oprettet port-forwarding regler i din router/fiberboks i hjemmet, vil du kunne tilgå dine internettjenester i huset – eksempelvis fil-server, mail-server, video-overvågning osv. via din offentlige IP-adresse.

Hvis du i dag har lavet port-forwarding opsætninger i routeren, og fortsat ønsker en garanti for, at disse altid skal kunne tilgås, kan du købe en fast IP-adresse.

Hvis du har behov for flere porte, end der er i fiberboksen/routeren, skal du bruge en switch eller lignende udstyr.
Mor og søn ved radiator med pc og søger efter hjælp til internet. Hvordan får jeg internet? Bliv klogere på fibernet opsætning og få hjælp til opsætning af wifi
Kontakt
Flere spørgsmål?
Ring eller skriv til os
Til top